Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Filmul capturării suspectului în cazul CRIMEI ÎNFIORĂTOARE de la Răhău: „Suspectul este liber și sigur este în stare de orice. Trebuie să-l prindem imediat!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Filmul” capturării suspectului crimei înfiorătoare din Răhău, este prezentat detaliat într-o postare pe pagina Ministerului Afacerilor Interne. Alexandru Paștiu, presupusul criminal a fost prins într-o pădure din apropierea localității de către doi polițiști care au mers în urmărirea bărbatului pe motociclete enduro.

„În această noapte a avut loc o crimă în zona Răhau. Suspectul este liber și sigur este în stare de orice. Trebuie să-l prindem imediat! Acestea sunt semnalmentele. Împărțim zonele de căutare!”, le-a spus comandantul polițiștilor de la I.P.J. Alba.

Când au auzit că e vorba de pădurea din Răhau, Cosmin și Ionuț au știut imediat că asta va fi misiunea lor.

YouTube video

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ ÎNGROZITOARE din GELOZIE la Răhău: Un tânăr, ÎNJUNGHIAT MORTAL, iar iubita lui, rănită. Ucigașul a fugit de la locul faptei

– Aici mergem noi! Știm ce-avem de făcut!
– Vedeți că terenul e foarte accidentat. Vă descurcați?
– Sigur că da, cunoaștem foarte bine zona. Vom mergem cu motocicletele noastre.
– Bine! Aveți multă grijă, repet, suspectul poate fi periculos și imprevizibil.

Nu după mult timp de la discuție, cei doi polițiști erau deja echipați în costumele de motociclist, având totuși vestele de protecție pe dedesubt și armamentul din dotare.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt cei doi polițiști EROI din Sebeș, care l-au prins pe suspectul în cazul crimei din Răhău: L-au urmărit cu ajutorul motocicletelor enduro

În zona în care aveau să meargă, se plimbaseră cu motoarele de multe ori, era perfectă pentru antrenamentul lor enduro.

Două ore au căutat polițiștii, pe toate cărările din acea pădure. Din când în când, își mai întrebau colegii prin stație dacă au dat ei de suspect, sperând să audă o veste bună.

– Încă nu, venea răspunsul de fiecare dată.

Într-un final, într-un loc mai puțin umblat, au observat silueta unui bărbat. Zgomotul motoarelor l-a determinat pe acesta să o ia la fugă. În acel moment, cei doi polițiști și-au dat seama că este cel pe care-l caută.

N-au avut nevoie decât de câteva momente ca să-l ajungă, iar fizionomia acestuia corespundea semnalmentelor pe care le primiseră de la comandant.

– Puteți să opriți căutările, suspectul e cu noi! L-am găsit în pădure și îl aducem acum la drumul național. Vă rugăm să ne trimiteți o mașină!

CITEȘTE ȘI: Alexandru Paștiu, SUSPECTUL de CRIMĂ din Răhău, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

– Trimitem imediat! Felicitări, băieți, vă așteptăm la bază!

Ionuț este polițist de aproape 15 ani și lucrează în cadrul Secției 7 Poliția Rurală Sebeș, iar Cosmin își desfășoară activitatea la Poliția Rutieră din municipiu.

Pasiunea celor doi pentru motoare i-a ajutat să prindă un bărbat bănuit de uciderea unui tânăr. Dar acest lucru nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi existat pasiune față de munca de poliție! Felicitări, Ionuț! Felicitări, Cosmin!”, au scris reprezentanții MAI pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea