VIDEO DRONĂ: Pe Autostrada A1 Lugoj-Deva, lot 4, „dealul liliecilor” este „la negru”, fiind montat și primul indicator rutier

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pe Autostrada A1 Lugoj-Deva, lot 4, „dealul liliecilor” este „la negru”, fiind montat și primul indicator rutier

Odiseea „dealul liliecilor” de pe Autostrada A1 Lugoj-Deva se apropie cu pași repezi de final. În acest moment, cu excepția unei porțiuni mici, tot segmentul din zona dealului este „la negru”, pe unul dintre sensuri este turnat asfalt, iar pe celălalt este așternut balast stabilizat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Ca o premieră, a apărut și primul indicator din „dealul lilecilor” care semnalizează, la 1000 de metri, că se poate coborî de pe autostradă spre Deva, respectiv Oradea, indicând, de asemenea, și direcția în continuare, spre București. Indicatorul este montat la circa 300 de metri de viaductul dinspre Șoimuș.

Pe lângă balast stabilizat, asfalt, stâlpi de iluminat, tot în zona dealului au început să se monteze și parapeții din ambele sensuri, dinspre viaductul Bejan, respectiv Șoimuș.

Astăzi, UMB nu a lucrat, cel mai probabil pentru că este Sf. Pantelimon, aceștia luându-și o binemeritată pauză. Se așteaptă ca deschiderea loturilor 3 și 4 să se realizeze la jumătatea lunii august în preajma zilei de Sfânta Maria.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419