Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO: Două zile de mitinguri USL pentru demiterea lui Traian Băsescu

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Uniunea Social Liberală Alba finalizează în forță campania desfășurată înaintea referendumului pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu organizând mitinguri în cele mai importante orașe din județ.

Potrivit președintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, astăzi și mâine sunt programate, de la ora 19.00, întâlniri și marșuri ale membrilor uniunii în Aba Iulia, Cugir, Blaj și Teiuș iar mâine la aceeași oră, în municipiul reședință de județ, se va desfășura un marș de amploare la care este așteptată participarea a peste 1.000 care vor traversa tot orașul, începând din Centrul Vechi (parcarea de la Electrica) și până în Cetate.

Dîrzu a mai spus că în ceea ce privește rezultatul referendumului mesajele din Ardeal sunt optimiste, fapt constatat la mitingul de la Oradea, unde USL Alba a participat cu aproximativ 300 de persoane, oamenii vor merge la vot în număr mare și vor vota ”Da” pentru demiterea președintelui Băsescu.

Liderul social-democrat a precizat că și pe plan local va fi o prezență semnificativă, între 54 și 60 la sută, deși mulți preferă să nu ”se expună” și să declare că nu vor participa la vot.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea