Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Deputatul PNL Florin Roman: Ioan Dîrzu este ”slugoi față de partid, mincinos și trăiește pe altă lume” – Reacție după ce PSD-istul a susținut că românii o duc mai bine dar încă nu-și dau seama de asta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Florin Roman a comentat, miercuri, într-o conferință de presă, declarația președintelui PSD Ioan Dîrzu care susține că românii o duc mai bine dar încă nu-și dau seama de asta și consideră că deputatul social-democrat este ”slugoi față de partid, mincinos și trăiește pe altă lume”.

Îmi pare rău că eu și multă lume din această țară nu trăim în România domnului Dîrzu! Cu tot respectul, îi spun colegului meu deputat să mai iasă pe stradă, să mai vorbească cu lumea, s-o întrebe pe soția domniei sale, să întrebe rude apropiate dacă trăiesc mai bine. Pentru că cei cu care vorbesc eu îmi spun că iau aceleași produse cu bani mai mulți și că pe alocuri viața lor este tot mai grea. Și vreau să-i spun domnului Dîrzu, pentru că eu îl înțeleg, este un soldat disciplinat de partid, îl văd în Parlament, nu cuvântă decât când trebuie și atunci mai spune și niște prostii – l-am văzut în câteva situații mai jenante pentru domnia sa, probabil că nu a fost atent -, vreau să-i spun, dacă nu știe, că avem un curs euro la leu la o valoare istorică. Vreau să-i spun domnului Dîrzu că ROBOR-ul s-a triplat în timpul guvernării PSD. Asta înseamnă că fiecare plătim mai mult la credit, la rată la mașină, apartament, casă – ce am îndrăznit fiecare să luăm în baza unui credit, sperând că o vom duce mai bine, asa cum ni s-a promis, și așa s-a ajuns, de exemplu, ca rata la ”Prima Casă” să fie mai mare cu 150 de lei lunar. Eu nu trăiesc din șpăgi, eu trăiesc din ceea ce obțin ca venituri în calitate de parlamentar, nu știu din ce btrăiește domnul Dîrzu, pentru că la ceea ce am citit… a reușit să ne facă de rușine la nivel național pentru că acea declarație total idioată a ajuns în întreaga țară!… :

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea