Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Cuvinte de laudă de la un albaiulian pentru pompieri după incendiul din Alba Iulia: „O mobilizare de genul astă nu am mai văzut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Cuvinte de laudă de la un albaiulian pentru pompieri după incendiul din Alba Iulia: „O mobilizare de genul astă nu am mai văzut”

Albaiulianul Ioan Lazăr a rămas impresionat de mobilizarea pompierilor de la ISU Alba, pentru lichidarea incendiului de proporții care a avut loc la un depozit de materiale plastice din Alba. Acesta a mai spus ca este pregătit să-i ajute cu lacul din curtea proprie dacă vor avea nevoie de apă.

CITEȘTE ȘI: VIDEO DRONĂ| Imagini tulburătoare cu INCENDIUL de PROPORȚII de la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia. Pompierii încă luptă cu flăcările

Eu așa ceva nu am văzut! Dar vă spun, o așa mobilizare a pompierilor mai rar am văzut. Când am ajuns eu era aproape să ia foc rezervorul de gaz lichefiat de la benzinăria din apropiere. Pompierii erau acolo cu autospeciale, roșii la față, O mobilizare de genul astă nu am mai văzut, am văzut că în aceste zile s-au mobilizat în Grecia, dar vă spun că într-adevăr avem pompieri!

YouTube video

CITEȘTE ȘI: INCENDIU PUTERNIC cu degajări mari de FUM la un depozit din Alba Iulia: Intervin pompierii pentru localizarea și lichidarea flăcărilor

Am sesizat fumul de la aproximativ 2,5 kilometri, înainte să vin aici. Dacă pompierii au nevoie, am un lac aici în curte, și-l pun la dispoziția lor. Dacă nu le ajunge apa”, a spus Ioan Lazăr.

CITEȘTE ȘI: Avertizare RO ALERT din cauza INCENDIULUI cu mari degajări de FUM de la Alba Iulia: Închideți ușile si ferestrele, astupați gurile de aerisire

Reamintim că focul a izbucnit la un depozit de peturi din plastic, situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, în jurul orei 14,20. La fața locului au fost direcționate mașini de pompieri, autospeciale de stins incendii și ambulanțe. De asemenea, în sprijinul operațiunii au mai fost trimise echipaje pentru stingere cu apă și spumă din Sibiu, Bihor, Cluj, Timiș și Hunedoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea