Ziarul Unirea

VIDEO CUTREMURĂTOR: Un tânăr de 22 de ani, din Deva, părăsit de iubită, s-a filmat live când a încercat să se sinucidă pe o șosea din Germania. A intrat intenționat cu mașina sub un autotren

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un tânăr de 22 de ani, din Deva, părăsit de iubită, s-a filmat live când a încercat să se sinucidă pe o șosea din Germania. A intrat intenționat cu mașina sub un autotren

ELIT

Un tânăr din Deva a suferit un grav accident de circulaţie în timp ce circula cu viteză pe o autostradă din Germania şi îi transmitea un mesaj de adio iubitei.

Bogdan C. (22 de ani), un tânăr din Deva, a fost victima unui accident cumplit de circulaţie pe o autostradă din Germania. Românul a produs intenţionat accidentul în timp îi transmitea „Live” un mesaj în care îşi exprima dezamăgirea că fusese părăsit.

În timp ce gonea cu peste 170 de kilometri la oră, cu telefonul în mână, tânărul a relatat că vrea să se sinucidă fiindcă tocmai se despărţise de iubita cu care avusese o relaţie de trei ani.

„Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Tot ce am vrut eu a fost ea”, a transmis Nogdan, cu câteva secunde înainte de a intra cu autoturismul într-un autotren, pe o bretea a autostrăzii. Până în prezent nu se cunosc detalii despre starea tânărului.

Incidentul a avut loc ieri la ora 21.30, (ora României).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419