Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

VIDEO: Cupru Min Abrud își va dubla producția și urmează să facă noi angajări

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Teodor Atanasiu a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, la care a participat și co-președintele USL Alba, Ioan Dîrzu, că societatea Cuprumin Abrud își va dubla în următoarele luni producția și va face în consecință noi angajări de personal.

“La Cuprumin se va ajunge în primăvară la dublarea producției. Începe acum creșterea producției, asta însemnând automat și angajări, crearea de noi locuri de muncă, fiindcă vă dați seama că producția nu poate fi făcută doar cu utilaje, este nevoie și de persoane”

Președintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a anunțat recent că în urma unor discuții ce au avut loc la Ministerul Economiei a fost semnat un memorandum prin care în acest an societatea va plăti energia electrică la prețul vechi. În acest fel, în opinia lui Atanasiu, firma va avea o activitate profitabilă, estimându-se un profit de peste 4 milioane de euro până la sfârșitul anului.

Cupru Min deţine exploatarea de la Roşia Poieni, care concentrează peste 60% din rezervele de cupru de pe plan intern şi care permite exploatarea unei cantităţi de circa un milion de tone de cupru. Cotaţia pe Bursa de Metale de la Londra este în acest moment de circa 8.000 USD pentru tona de cupru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

INFORMARE – solicitare de aviz activități de explorare în perimetrul VALEA LEUCII – 26 aprilie 2024 Această informare este efectuată de: SC LEM RESORUCES SRL cu sediul în Bucureşti, Str. Mircea Eliade, nr. 14, sector 1, camera1, et.1, ce intenţionează să solicite de la Administraţia Naţională „Apele Române” aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea