VIDEO cu puternic impact emoțional. Un tânăr din Alba, acuzat că ucide câini în chinuri groaznice

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

caini1Un adolescent din județul Alba este acuzat că își ”satisface setea de sânge” omorând în chinuri și torturând câini din localitatea Petrești.

Pe rețeaua socială Facebook a fost postată o filmare în care câțiva copii povestesc suferințele prin care au trecut câinii care au ajuns în mâinile acestui adolescent.

USR - Alegeri parlamentare 2020

VIDEO-ul a fost postat pe Facebook de organizația non-profit ”MDPA Mișcarea Dreptate pentru Animale”, iar potrivit acesteia, miercuri, poliția Sebeș s-a sesizat și a deschis un dosar de cercetare penală.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Video-ul a devenit viral pe internet fiind trimis, într-un mesaj, și pe pagina de Facebook a ziaruluiunirea.ro.

Filmarea este atribuită Danielei Ela Badeanu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

ghita 5 mai 2016 at 10:08

azi caini, maine oameni

gagu 5 mai 2016 at 10:16

acest retard mintal o sa ucida oameni curand

opinius 5 mai 2016 at 16:43

Poate e psihopat, poate nu. Numai politia si medicii pot spune, dar filmuletul pare o facatura.

Copii aia abia se exprima, dar la un moment dat arunca sentinta: „Oancea nu trebuie sa traiasca liber”. Mi se pare cam trasa de par. Nu ca nu ar putea avea si copii astfel de pareri, dar parca nu miroase a pareri personale specifice varstei lor…

Dar oricum, si numai prentru prima imagine cu spanzurarea cetelei, o cercetare trebuie facuta.

gadea si ciutacu 5 mai 2016 at 19:55

Ce facatura frate? Asta e un psihopat care nu are ce cauta in societate. In curand o sa ucida oameni. Daca faceti un mic sondaj prin goagle, o sa vedeti ca multi dintre criminalii in serie aveau din copilarie porniri din astea sadice de a tortura si ucide animale. Eu am avut rabdarea de a intra pe pagina MDPA si am vazut acolo reactiile oamenilor vis a vis de acest gunoi de adolescent. Multi dintre cei care au vazut filmuletul au cerut adresa individului pt a-i face o vizita de curtoazie acestui descreierat (ca animal nu il poti numi ca jignesti animalele.) Si da, Politia s-a sesizat si ca urmare a telefoanelor date de cei de la MDPA. Puscarie intr-un centru de detentie pt minori si tratament de specialitate. Oare parintii astuia stiu ce odrasla cresc? sau asa a fost educat.

cioby 5 mai 2016 at 21:00

ACEST MONSTRU UMAN,TREBUIE SCOS DEFINITIV,DINTRE NOI!

Alt opinius 5 mai 2016 at 21:30

Sincer nu vreau sa fiu rautacios draga opinius, dar maine, daca nu mai poate ucide caini, ca sa isi satisfaca nevoia, probabil va trece la oameni. Poate urmeaza un coleg de clasa, poate un batran fara forta, poate copilul tau !

rommica 6 mai 2016 at 10:44

Asta e un exemplu ca dracii exista si au chip de om.In mod sigur cand va mai creste va deveni criminal si va ucide pana cand va fi prins si oprit. Filmuletul de 2 minute s-a tot repetat ca sa fie de 7 minute???!!

Comentariile sunt oprite