Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO: Bilanțul activității deputatului PNL Florin Roman, în sesiunea parlamentară februarie – iunie 2018

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o conferință de presă susținută, vineri, la sediul partidului din Alba Iulia, deputatul PNL Florin Roman și-a prezentat bilanțil activității din sesiunea parlamentară februarie – iunie 2018.

”La încheierea fiecărei sesiuni parlamentare, cred că este de datoria oricărui ales să prezinte un scurt bilanț de activitate. Eu am făcut-o, din momentul în care am fost ales ca parlamentar, la fiecare sfârșit de sesiune și cred că este foarte important ca cetățenii să știe ce fac cei care îi reprezintă în Parlament”, a declarat deputatul.

Acesta fost prezent la 2.465 de voturi finale, 189 de luări de cuvânt în plenul Camerei Deputaților, 26 de declarații politice, 83 de propuneri legislative, 3 legi promulgate, 102 întrebări și interpelări și 12 moțiuni la care a participat și a votat; a depus 243 de amendamente, dintre care 94 au fost adoptate și s-au concretizat în articole de lege, iar 126 au fost însușite de comisiile parlamentare:

În aceeași conferință de presă, paramentarul de Alba a anunțat că a transmis o scrisoare deschisă premierului Viorica Dăncilă prin care semnalează public dezastrul pe care l-au provocat în județul Alba și cere inițierea unei Hotărâre de Guvern pentru a se dispune alocarea sumelor necesare pentru despăgubiri, din Fondul de rezervă al Guvernului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea