Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

VIDEO| AVARIE la la conducta de alimentare cu apă a localității Feneș: Aproximativ 200 de locuințe, fără apă, miercuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O avarie s-a produs miercuri, 30 august, la la conducta de alimentare cu apă potabilă a localității Feneș. Aproximativ 200 de locuințe au rămas fără apă până la remedierea acesteia.

Din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apă potabilă a localității Feneș produsă în ziua de miercuri, 30 august, SC APA CTTA SA – Sucursala Alba Iulia anunță întreruperea furnizării apei potabile în localitate, pentru aproximativ 200 de imobile, până la remedierea acesteia.

”La reluarea furnizării apei potabile pot exista depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care sfătuim clienții să folosească apa numai în scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.Vă mulțumim pentru întelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea