Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO / Autostrada Sebeș-Turda, lotul lui Sântu’ Așteaptă, la finalul lunii septembrie 2018, lucrări în ”pas” de melc

Mondoc Adriana

Publicat

în

VIDEO / Autostrada Sebeș-Turda, lotul (2) lui Sântu’ Așteaptă, la finalul lunii septembrie 2018, lucrări în ”pas” de melc.

Pe Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, la finalul lunii septembrie 2018, situația lucrărilor este dezamăgitoare, progresele sunt foarte mici, aproape insesizabile.

Practic, antreprenorul Aktor a lucrat puțin la trerasamentul dintre Sântimbru și Oiejdea, iar până la viitorul nod rutier de la Teiuș nu se  văd schimbări majore.

Citește și: VIDEO/ Autostrada Sebeș–Turda, la finalul lunii septembrie 2018: podul peste râul Mureș, la ”ora macaralelor

Chiar înainte de Teiuș, în mijlocul terasamentului viitoarei autostrăzi stau nestingheriți mai mulți stâlpi de curent, semn că nu utilitățile nu au fost mutate.

La Teiuș, imediat după nodul rutier unde autostrada va avea o supratraversare peste linia de cale ferară, practic antreprenorul nu a mai lucrat nimic de aproape doi ani, în schimb, în partea de jos a orașului Teiuș, unde pânza freatică este foarte ridicată, au mai dispărut din mini-lacurile aflate pe traseul autostrăzii.

Video-2X

YouTube video

Începând cu finalul lunii august și începutul lunii septembrie, de la drumul de lângă Teiuș care duce la brudina de la Căpud, zona Beldiu,  și până în zona podurilor de la Rădești și Sâncrai au fost aduse și depozitate în teren o mulțime de grinzi. Partea proastă este că nu se vede că ar fi lucrat cineva la structuri. Practic, în zona podurilor de la Rădești și Sâncrai, în ce privește structurile, nu se pot observa progrese.

Video-viteză normală

YouTube video

Chiar dacă activitatea a fost reluată oficial pe Lotul 2, progresele lunare nu au depășit un punct procentual, ritm în care lotul s-ar termina în 370 de luni.

E tot mai clar că în acest ritm șoferii vor putea circula pe autostradă între Alba Iulia și Aiud, la Sfântu’ Așteaptă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea