VIDEO| Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Pe o ploaie sâcâitoare, astăzi, la mini-viaductul de la Oarda, a fost montată ultima grindă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Astăzi, antreprenorul Pizzarotti, parcă luând exemplul chinezilor de la UMB, pe o ploaie sâcâitoare, a reușit să monteze ultima grindă la mini-viadcutul de la valea Neagră (Oarda).

Citește și| VIDEO: Pe Autostrada A1, Lotul 4, Lugoj – Deva, ”chinezii” de la UMB lucrau pe ploaie în ”Dealul Liliecilor”

USR - Alegeri parlamentare 2020

În zona viaductului, chiar pe traseul autostrăzii, a existat o casă care a dat mult de furcă antreprenorului, întrucât ea a fost expropiată foarte târziu, abia în vara acestui an.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Spre deosebire de celelalte viaducte, aici constructorul s-a mișcat ceva mai repede, reușind ca după demolarea casei aflată pe traseul autostrăzii, astăzi să lanseze și să monteze ultima grindă.

Citește și| VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, la finalul lunii octombrie 2018: Cel mai mare viaduct de pe acest tronson are toate grinzile montate

Practic,  de astăzi, începând de la culeea de dinainte de calea ferată de la Alba Iulia Nord și până la calea Vacii, la jumătatea Lancrămului, antreprenorul Pizzarotti are toate structurile importante ridicate.

Citește și| VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 2, la finalul lunii octombrie 2018: Structuri care ”plâng” după mâna constructorului

Anul viitor, în ceea ce privește structurile, cele două noduri rutiere de la capetele lotului: nodul rutier Alba Iulia Nord și nodul rutier Sebeș, vor fi principalele obiective pe care ar trebui să se mobilizeze antreprenorul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419