Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO/ Autostrada Sebeș-Turda: Filmare aeriană Pro Infrastructură, în zona cu lucrări nefinalizate de pe Lotul 4

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Pro Infrastructură a publicat o nouă filmare aeriană de pe Autostrada A10 Sebes Turda, pe Lotul 4, în zona cu lucrări nefinalizate la această dată.

Recent, CNAIR a anunțat că, pe acest lot, lucrările pentru cei 16,3 km de autostradă sunt finalizate în proporţie de aproximativ 90%.

Constructorul primeşte aproape 8 milioane euro pentru construcţia a 16,3 km din autostrada Sebeş-Turda, lot 4. Mai exact, Porr Construct SRL decontează 35,8 milioane lei pentru proiectarea şi execuţia a 16,3 km din lotul 4 al autostrăzii Sebeş-Turda.

YouTube video

Autostrada Sebeş-Turda face legatura dintre Autostrada A1 şi Autostrada A3. Lucrările sunt finanţate din fonduri europene (85%) şi de la bugetul de stat (15%).

CITEȘTE ȘI FOTO,VIDEO/ Autostrada Sebeș-Turda, lotul 4, puțin probabil să fie deschis circulației înainte de 2018, chiar dacă se lucrează și în weekend, în zona alunecării de teren

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi:

Lot 1 – 17,0 km de la intrarea pe autostrada în Sebes pana la Pârâul Iovului, constructori: asocierea SC Impresa Pizzarotti & C SpA – SC Pomponio SRL. Cost: 541.739.137 lei fără TVA

Lot 2 – 24,3 km de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud; constructori: asocierea Aktor SA – SC Euroconstruct Trading SRL. Cost: 549.332.494 lei fără TVA.

Lot 3 – 12,5 km de la intrarea în Aiud până la nodul de la Decea, constructori: asocierea Tirrena Scavi SpA, Societa Italiana per Condotte d’Acqua S.p.A. Cost: 420.511.921 lei fără TVA

Lot 4 – 16,3 km de la nodul Decea până în Turda, constructori: asocierea Porr Construct SRL, Porr Bau GmbH. Cost: 470.004.894 lei fără TVA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea