Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO,VIDEO/ Autostrada Sebeș-Turda, lotul 4, puțin probabil să fie deschis circulației înainte de 2018, chiar dacă se lucrează și în weekend, în zona alunecării de teren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe lotul 4 al autostrăzii Sebeș-Turda, este tot mai puțin probabil să se circule în acest an, până la Cluj, chiar dacă lotul 3 va fi finalizat. Porțiunea dintre cele două noduri rutiere, Aiud și Decea, este de doar 8 kilometri, dar practic este puțin probabil să fie folosit de cineva.

YouTube video

Problema în zona lacului Stejăriș a fost rezolvată și Porr a mobilizat utilaje și oameni în zonă, astfel încât pe această porțiune s-a turnat deja asfalt (chiar dacă nu stratul de uzură), iar pe sensul de mers Alba Iulia-Turda, sunt deja făcute o mare parte din rigole.

În weekend, sâmbătă mai exact, după cum se poate vedea și în fotografii și în filmarea aeriană, se lucra la asfaltare și la rigole.

YouTube video

Una din ultimele probleme apărute, cea a aluncării de teren de la limita dintre județele Alba și Cluj, pare sub control și dealul stabilizat, dar această porțiune nu a văzut încă asfaltul.

Având în vedere vremea capricioasă și temperaturile scăzute anunțate de ANM, dar și noile reglementări legislative care prevăd ca autostrada să fie inaugurată doar când lucrările sunt complet finalizate, cea mai optimistă estimare pentru terminarea lotului 4 este luna mai 2018.

YouTube video

Stadiul lucrărilor la începutul lunii noiembrie arată un procent de finalizare de 97,50% pentru lotul 3 și 90% pentru lotul 4.

Lotul 4 se întinde pe 16,3 km, de la Decea până la intrare în Turda (km 53+700 – km 70+000).

[nggallery id=4840]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea