Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda face valuri în PDL Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încercarea președintelui Consiliului Județean Alba de a păstra armonia și buna colaborare în instituția pe care o conduce îi nemulțumește pe colegii de partid. Faptul că, în discursul său despre probleme administrative ”fierbinți” evită să critice unele acțiuni ale subalternului său, vicepreședintele liberal Florin Roman, provoacă ”mici” dispute în cadrul partidului.

Un astfel de incident s-a produs astăzi, în conferința de presă de la sediul PDL, unde Ion Dumitrel a venit pentru a clarifica o situație apărută după ce Roman a făcut public în presa locală traseul definitiv al autostrăzii Sebeș-Turda. Efectul a fost că cetățenii care se consideră afectați de lucrările la respectivul tronson s-au adresat Consiliului Județean Alba pentru a-și arăta nemulțumirea, înțelegând din prezentarea făcută de vicepreședintele CJ că traseul a fost stabilit de instituția respectivă.

”Contrele” s-au produs între Ion Dumitrel și Mihai Babițchi care a spus că Florin Roman a vrut să-și mărească, prin anunțul făcut, capitalul politic, și a reușit să creeze confuzie în rândul cetățenilor.

Eu vreau să nu acuz pe nimeni. Eu vreau să apăr interesele Consiliului Județean care intră într-o dispută fără să aibă nicio vină. Domnul Roman a prezentat un traseu propus de CNADR, nu de CJ Alba”, a spus răspicat Dumitrel.

Nici senatorul PDL Alexandru Pereș nu este mulțumit de modul în care este ”gestionată” situația, acesta arătând că cetățenii nu știu unde să meargă în acest moment să se informeze. El a declarat că a primit, la sediul partidului, întrebări de la locuitori din Oarda privind varianta finală a acestui traseu și numărul exact de case ce vor fi demolate, însă nu a reușit să primească un răspuns clar de la Primăria Alba Iulia unde zilele trecute nu exista o hartă a noului traseu.

”Nu există primărie care să nu fi primit noul traseu încă de săptămâna trecută!”, a replicat Ion Dumitrel.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea