VIDEO. Autostrada A1, lotul 4 Lugoj – Deva: Conexiunea nodului rutier Șoimuș nu va fi terminată până în 15 noiembrie și circulația nu va fi reluată

Paul Voicu - Primar 2020

Pe Autostrada A1, la conexiunea cu viitorul nod rutier Șoimuș, pe lotul 4 al tronsonului Lugoj-Deva, circulația va rămâne în continuare blocată de la Simeria și după data de 15 noiembrie, anul curent, întrucât lucrările nu vor fi terminate.

CNAIR a anunțat închiderea autostrăzii A1, între Simeria și Șoimuș, precizând inițial, că până în data de 15 noiembire se va realiza conexiunea la viitorul nod ruteir Șoimuș și traficul va fi reluat.

ELIT

În realitate, astăzi, la conexiunea de la viitorul nod rutier Șoimuș, încă mai era multe lucrări de efectuat, în special la breteaua prin care se descarcă traficul de pe A1, de pe sensul de mers Deva-Ilia.

De asemenea, mai trebuia pus ultimul strat de asfalt pe una dintre benzi la nodul rutier. Chiar dacă ”furnicile” de la UMB au mișcat destul de repede, prestatorii nu au fost la înălțime, la nodul rutier mai trebuind să fie făcute suficiente lucrări de marcaje sau glisiere.

Mihail David - 2020

La ”Dealul Liliecilor” nu a fost ”atacată” alunecarea, dar se lucra de zor la ridicarea terasamentelor.

Cert este că UMB au recunoscut, într-o declarație recentă, că tot lotul 4 al tronsonului Logoj-Deva, deci inclusiv Dealul Liliecilor va fi terminat până în luna august 2019.

În ce privește conexiunea nodului rutier Șoimuș și reluarea circulației de pe A1 de la Simeria nu se va putea face mai repede de 23 noiembrie. În funcție de cum evoluarează lucrările acest termen poate fi decalat și pentru 29 noiembrie.

Citește și VIDEO. Pe Autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva, a început să se asfalteze conexiunea cu nodul rutier Șoimuș

Citește și FOTO, VIDEO. CNAIR nu își face probleme cu privire la alunecarea de teren de pe lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva: Sunt uzuale în șantiere, în general când se sapă în debleuri, în versați

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...