Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Autostrada A1, lotul 4 Lugoj – Deva: Conexiunea nodului rutier Șoimuș nu va fi terminată până în 15 noiembrie și circulația nu va fi reluată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe Autostrada A1, la conexiunea cu viitorul nod rutier Șoimuș, pe lotul 4 al tronsonului Lugoj-Deva, circulația va rămâne în continuare blocată de la Simeria și după data de 15 noiembrie, anul curent, întrucât lucrările nu vor fi terminate.

CNAIR a anunțat închiderea autostrăzii A1, între Simeria și Șoimuș, precizând inițial, că până în data de 15 noiembire se va realiza conexiunea la viitorul nod ruteir Șoimuș și traficul va fi reluat.

În realitate, astăzi, la conexiunea de la viitorul nod rutier Șoimuș, încă mai era multe lucrări de efectuat, în special la breteaua prin care se descarcă traficul de pe A1, de pe sensul de mers Deva-Ilia.

De asemenea, mai trebuia pus ultimul strat de asfalt pe una dintre benzi la nodul rutier. Chiar dacă ”furnicile” de la UMB au mișcat destul de repede, prestatorii nu au fost la înălțime, la nodul rutier mai trebuind să fie făcute suficiente lucrări de marcaje sau glisiere.

La ”Dealul Liliecilor” nu a fost ”atacată” alunecarea, dar se lucra de zor la ridicarea terasamentelor.

YouTube video

Cert este că UMB au recunoscut, într-o declarație recentă, că tot lotul 4 al tronsonului Logoj-Deva, deci inclusiv Dealul Liliecilor va fi terminat până în luna august 2019.

În ce privește conexiunea nodului rutier Șoimuș și reluarea circulației de pe A1 de la Simeria nu se va putea face mai repede de 23 noiembrie. În funcție de cum evoluarează lucrările acest termen poate fi decalat și pentru 29 noiembrie.

Citește și VIDEO. Pe Autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva, a început să se asfalteze conexiunea cu nodul rutier Șoimuș

Citește și FOTO, VIDEO. CNAIR nu își face probleme cu privire la alunecarea de teren de pe lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva: Sunt uzuale în șantiere, în general când se sapă în debleuri, în versați


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea