Video| ATENȚIE ȘOFERI: După 3 nopți consecutive de ninsoare S-A ÎNCHIS circulația rutieră pe TRANSALPINA, începând cu luni seara

Paul Voicu - Primar 2020

S-A ÎNCHIS circulația rutieră pe TRANSALPINA, începând cu luni seara

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, începând de luni, 22 octombrie 2018, ora 18.00, circulația rutieră pe DN67C (Transalpina) va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe tronsonul Rânca (Gorj) – Obârşia Lotrului (Vâlcea), între kilometrii 34+800 de metri şi 59+800 de metri.

ELIT

Măsura a fost luată de către autorităţi ca urmare a căderilor abundente de zăpadă înregistrate în ultimele nopţi.

Mihail David - 2020

Participanţii la trafic sunt atenţionaţi că distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală și se pedepsește conform legilor în vigoare. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) atenționează participanții la trafic că distrugerea elementelor care asigură închiderea drumului se constituie faptă penală și se pedepsește conform legilor în vigoare.

”Facem apel la conducătorii auto să respecte indicațiile Poliției Rutiere, restricțiile și semnalizarea rutieră temporară instituită”, transmit reprezentanții companiei de drumuri.

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...