Rămâi conectat

Sport

VIDEO Andrei Cernea (Industria Galda de Jos), la finele întâlnirii cu Unirea Jucu: „Fenomenul «Panică la Galda continuă»”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dubla marcată de Andrei Cernea în partida cu Unirea Jucu a adus trei puncte mari în contul Industriei Galda, echipă care continuă să se bată la promovare din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, aflându-se pe locul al treilea, la trei puncte de liderul Luceafărul Oradea. Cernea Industria Galda 1

Prima dublă din acest sezon trecută în contul lui „Biba” Cernea (şi întâiele sale goluri din retur) l-a făcut pe acesta golgheter al trupei conduse de Paul Ciucă, cu 8 reuşite, bilanţ prin care i-a depăşit pe Cr. Bodea – 7 goluri şi A. Cîmpean – 6 goluri.

Andrei Cernea reprezintă cel mai „fotbalist” dintre echipierii Industriei Galda, o „vedetă” a echipei în adevăratul sens al cuvântului. „Fenomenul «Panică la Galda» continuă, vrem să câștigăm la Dej și apoi să jucăm un derby adevărat cu Luceafărul Oradea. Mă bucur pentru toate trei echipele din Alba, ce au șanse la promovare„, a spus Andrei Cernea, ce va împlini 28 de ani.

Mai multe aflaţi din declaraţia oferită la finele partidei cu Unirea Jucu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea