VIDEO Andrei Cernea (Industria Galda de Jos), la finele întâlnirii cu Unirea Jucu: „Fenomenul «Panică la Galda continuă»”!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Dubla marcată de Andrei Cernea în partida cu Unirea Jucu a adus trei puncte mari în contul Industriei Galda, echipă care continuă să se bată la promovare din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, aflându-se pe locul al treilea, la trei puncte de liderul Luceafărul Oradea. Cernea Industria Galda 1

Prima dublă din acest sezon trecută în contul lui „Biba” Cernea (şi întâiele sale goluri din retur) l-a făcut pe acesta golgheter al trupei conduse de Paul Ciucă, cu 8 reuşite, bilanţ prin care i-a depăşit pe Cr. Bodea – 7 goluri şi A. Cîmpean – 6 goluri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Andrei Cernea reprezintă cel mai „fotbalist” dintre echipierii Industriei Galda, o „vedetă” a echipei în adevăratul sens al cuvântului. „Fenomenul «Panică la Galda» continuă, vrem să câștigăm la Dej și apoi să jucăm un derby adevărat cu Luceafărul Oradea. Mă bucur pentru toate trei echipele din Alba, ce au șanse la promovare„, a spus Andrei Cernea, ce va împlini 28 de ani.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Mai multe aflaţi din declaraţia oferită la finele partidei cu Unirea Jucu

Dan HENEGAR

1 comentariu

NELUTU DEMETER 22 martie 2016 at 17:54

FELICITARI „BIBA” !

Comentariile sunt oprite