Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Alianța USR PLUS și-a depus LISTA de candidați la Consiliul Județean Alba. Mihail David, candidatul pentru funcția de președinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oameni ca TINE schimbă Alba în BINE! Pornind de la această idee, cele două partide care formează Alianța USR PLUS au decis să ofere cetățenilor județului Alba o alternativă reală la actuala conducere a CJ Alba. Iar pentru aceasta, USR PLUS Alba a propus un program politic care se bazează pe soluții viabile la problemele județului.

Acest program a fost realizat și va fi implementat de o echipă tânără și devotată intereselor cetățenilor. Echipa este condusă de președinții celor celor două formațiuni: Mihail David (care este și candidatul Alianței pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba) și Beniamin Todosiu (cel care va deschide lista de consilieri județeni ai Alianței). În rândurile sale regăsim directori, profesori, economiști, antreprenori, ingineri, avocați etc., precum: Constanța Anca, Mihai Ionele, Claudiu Nemeș, Viorel Rașcovici, Marius Rof, Roxana Roman, Adrian Simion ș.a.

YouTube video

Aceștia s-au aflat luni, 17 august, la Biroul Electoral Județean Alba pentru a depune dosarele de candidatură în vederea alegerilor din 27 septembrie, pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean și consilieri județeni. Uniunea Salvați România (USR) și Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) au decis să candideze împreună într-o alianță locală atât la alegerile pentru Consiliul Județean Alba, cât și la cele pentru Primăria și Consiliul Local Alba Iulia. Alianța USR – PLUS propune un program coerent de măsuri pentru dezvoltarea județului Alba, măsuri menite să transparentizeze activitatea administrației locale și județene și să implice activ cetățenii în luarea deciziilor.

YouTube video

„Ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în județul Alba, ne-a făcut să ne gândim serios la faptul că locuitorii acestui județ așteaptă o garnitură de oameni noi, corecți, responsabili și cu viziune. Vechea clasă politică a eșuat și Alianța USR-PLUS este singura soluție pentru România, pentru județul Alba și pentru Alba Iulia. Venim în fața cetățenilor cu oameni care cred în cinste, competență şi meritocraţie, oameni noi, care au intrat în politică cu gânduri curate pentru a schimba în bine comunitățile noastre. Agenda noastră este formată doar din proiectele și problemele cetățenilor pe care vrem să le rezolvăm”, a declarat Mihail David, președintele PLUS Alba și candidatul Alianței la funcția de președinte al Consiliului Județean Alba.

La rândul său, președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, a adăugat: „Încă de când am realizat această alinață am demonstrat că politica cea mai importantă este cea pe care o faci în interesul cetățenilor, trecând peste orgolii și interese de partid. În acest context am decis să facem o alianță care ne permite să fim mai puternici și să ducem proiectele cetățenilor în Consiliul Județean Alba.

Suntem conștienți că ducem o luptă grea, o luptă pentru a schimba mentalități și practici administrative desuete. Vreau să le mulțumesc miilor de cetățeni care au semnat pentru susținerea noastră în ultimele două săptămâni. Sunt sigur că cei care ne susțin sunt mult mai mulți decât cei care au reușit să semnze. Îi chemăm pe toți susținătorii noștri să ne fie alături în continuare și promitem că nu-i vom dezamăgi.”

Lista candidaților USR:

1. Todosiu Beniamin
2. David Mihail
3. Nemeș Gheorghe-Claudiu
4. Rof Marius-Nicolae
5. Ionele Traian-Mihai
6. Simion Constantin-Adrian
7. Rascovici Viorel
8. Anca Elisabeta-Constanța
9. Roman Roxana
10. Zanchettin Alberto
11. Cetean Ioan-Emil
12. David Andreea
13. Trif Alexandru-Ioan
14. Buda Adrian-Alexandru
15. Vasilca Gheorghe
16. Cîmpean Cristian Petru
17. Corcovean Tudor
18. Magda Sorin Ștefan

19. Heiuș Daniel
20. Lazarof Aurelian
21. Coltor Nicoleta-Alina
22. Burz Gheorghe
23. Iștoc Ioan-Mihai
24. Iacșa Darius-Nicolae
25. Nuc Alexandra-Iulia
26. Mariș Cosmina-Maria
27. Stanciu Cornel
28. Șuvana Andreea-Ioana
29. Giurgiu Tunde-Renata
30. Jurca Marius-Artur
31. Crișan Paul-Rareș
32. Anghel Ioan
33. Fleșer Vasile-Darius
34. Hangar Emil
35. Bujor Gheorghe-Ovidiu
36. Dîrlea Lucian-Alin
37. Dobre Alexandru
38. Păcurar Ioana
39. Roșca Dan-Florin
40. Horșa Ionuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea