Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Alexandru Weber antrenor Măgura Cisnădie: „HC Alba Sebeş este ca şi promovată în Liga Naţională”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru Weber a părăsit echipa HC Alba Sebeş cu puţin timp înainte de debutul în noul campionat şi a ajuns pe HC Alba Sebes - Magura Cisnadie21banca tehnică a formaţiei din Sibiu, Măgura Cisnădie. În ultima etapă a Diviziei A de handbal feminin, Weber a fost învins de fostul său colaborator, Seviştean Popa cu 30-20 (17-7), iar fostul antrenor al echipei din Sebeş a recunoscut succesul campioanei de toamnă, echipă pe care el o vede drept „promovată în Liga Naţională”.

Alexandru Weber nu a fost primit cu ostilitate în Sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş, însă au fost afişate câteva bannere la adresa acestuia cu privire la fosta echipă de handbal masculin, Voinţa Sebeş. Cât despre joc, Weber a precizat că: „Scorul spune totul în această partidă, însă noi am ratat incredibil de mult. Felicit echipa gazdă pentru jocul prestat”. În viziunea tehnicianului de la Măgura Cisnădie, „Sebeşul este principala candidată la promovare, după locul din clasament, după lot, lcare bineînţeles am contribuit şi eu, şi nu văd cum ar putea să rateze în acest an promovare”. Întreaga declaraţie a lui Alexandru Weber o puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea