Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| ALEGERI PARLAMENTARE 2020, în Alba. Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia: „Astăzi am votat cu speranța într-o schimbare fundamentală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a votat astăzi, la ora 12:30, la secția de votare amenajată în cadrul sălii de sport a Școlii Micești.

Astăzi am votat cu speranța într-o schimbare fundamentală. După 31 de ani, sper într-adevăr într-o schimbare a clasei politice românești. Nu se poate ca o instituție ca Parlamentul României, o instituție fundamentală pentru democrație să fie pe un loc codaș într-un top al încrederii românilor în instituțiile statului.

Cred într-o Românie a bunului simț, cred într-o Românie fără corupție, fără pensii speciale și fără alte abuzuri făcute de clasa politică. Sunt convins că astăzi sau după votul de astăzi vor accede în Parlamentul României oameni mai curați, un altfel de politicieni care vor duce România acolo unde ne dorim cu toții„, a declarat Gabriel Pleșa.

YouTube video

Întrebat cum vede o colaborare între Primăria Alba Iulia și viitorul Guvern, acesta a răspuns că „sunt convins că va fi o colaborare bună pentru comunitatea din Alba Iulia, eu sunt un om deschis dialogului. Indiferent ce va rezulta după alegerile de astăzi, sunt convins că voi avea porțile deschise la toate ministerele viitorului Guvern de la București, dar cred că va rezulta un Guvern așa cum își doresc românii pentru ca în viitorii patru ani să putem construi sau să putem orienta România spre ceea ce ne dorim cu toții”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea