VIDEO| Alegeri Locale 2020 în Alba, Deputatul Ioan Dîrzu, Președintele PSD Alba: ,,Am votat pentru o administrație performantă, eficientă, transparentă, pentru toți locuitorii județului Alba”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Cu ocazia alegerilor locale din acest an, Președintele Partidului Social Democrat Alba, deputatul Ioan Dîrzu, s-a prezentat în acestă dimineață la vot, în jurul orei 09:30.

Acesta și-a exprimat dreptul democratic fundamental la secția de votare nr.1 din Alba Iulia, fiind astfel unul dintre primii lideri locali care s-au ,,mobilizat” pentru a-și putea vedea canditatul favorit în funcția dorită.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

,,Am votat pentru o administrație performantă, eficientă, transparentă, pentru toți locuitorii județului Alba  și pentru un trai mai bun. Din când în când, măcar la 3 mandate, trebuie o schimbare, pentru a veni cu noi idei, cu un nou elan, cu tineret, în așa fel încât lucrurile să fie din ce în ce mai bune. Am votat pentru schimbare, pentru trimiterea la Primărie a unui tânăr pregătit cu un management extrem de eficient și dornic să facă mult mai multe pentru comunitatea în care locuiește”, a declarat Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419