Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Alba Iulia City Race 2015, la înalțime, la figurat, dar si la propriu – filmare aeriană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de a doua ediția a Alba Iulia City Race s-a bucurat de un succes mai mare ca și anul trecut, la semimaratonul și crosul din 2015 luând startul aproape 700 de paticipanți iar alți peste 200 de copii alergând la Kids Race, în cadrul evenimentului desfășurat sâmbătă 14 martie 2015.

Alba Iulia City Race

Alba Iulia City Race promovează frumuseţile şi potenţialul turistic al Cetăţii Alba Carolina şi ale judeţului Alba, întrucât în oraș au sosit în perioada 13-15 martie aproximativ 1000 de persoane (competitori şi însoţitori), majoritatea din alte localităţi.

Filmarea aeriană prezentată mai jos este un montaj realizat de fotograful și video editorul Călin Magda și face o sinteză vizuală a celui mai popular eveniment comptetițional sportiv din Alba Iulia, la început de 2015.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea