Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO Actorul albaiulian Clăbuc, în distribuția “Kingdom of Judas”, primul film din istoria cinematografiei româneşti complet în limba engleză, filmat și în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Actorul albaiulian Clăbuc, în distribuția “Kingdom of Judas”, primul film din istoria cinematografiei româneşti complet în limba engleză, filmat și în Alba Iulia

Actorul albaiulian Clăbuc face parte din distribuția “Kingdom of Judas”, primul film din istoria cinematografiei româneşti complet în limba engleză şi filmat cu actori români. Pelicula se lansează pe 12 aprilie în cinematografele din toată ţara.

”Începând cu data de 12 aprilie va apărea în toate cinematografele primul film românesc, doar cu actori români vorbit exclusiv în limba engleză, din care fac și eu parte, interpretând rolul lui Jack.

Filmul este produs de casa de producție Saroa Film, înființată de Sabina Lisievici, cea care a și regizat filmul și este protagonistă.

Citește și: Serialul „Mă cunoaşteţi?”, primul serial filmat la Alba Iulia, a ajuns pe platforma internațională de filme/seriale IMDb, după aproape 6 ani de la lansare

Genul filmului este thriller psihologic, filmat în Alba Iulia, Sibiu, Hunedoara și București. Producția este una independentă și apreciată în urma prezentării la Cannes Marche du Film în Franța”, a declarat pentru ziarulunirea.ro actorul.

Complet inedit, Kingdom of Judas, deşi are o distribuţie 100% românească, a fost filmat în limba engleză şi va fi distribuit în România cu subtitrări, Saroa Film fiind astfel primii din România care vor crea un precedent de bun augur pentru industrie.

Filmul este o dramă captivantă ce aprofundează subiecte precum depersonalizarea, lumi paralele, schizofrenia, durerea, pierderea și nenumăratele moduri în care indivizii fac față realității. Kingdom of Judas oferă o privire în spatele cortinei faimei, atrăgând un public vast, de la cei atinși de pierderea unui membru al familiei până la indivizi intrigați de bolile mintale.

YouTube video

”După sinuciderea tragică a surorii ei, Anna este hotărâtă să descopere adevărul despre ceea ce a dus la moartea acesteia. În căutarea răspunsurilor, ea creează un plan complicat care implică cinci cunoştințe ale surorii ei, artişti, pe care îi plasează într-un centru de reabilitare pentru celebrități. Pe măsură ce îi împinge să-și confrunte acțiunile trecute și să-și asume responsabilitatea pentru greșelile lor, Anna începe să descopere adevăruri ascunse legate de moartea surorii ei.

Pe parcurs, își dă seama că răspunsurile pe care le caută pot fi mai aproape de propria ei viață decât și-a imaginat vreodată. Pe măsură ce povestea se desfășoară, revelațiile șocante și consecințele acțiunilor Annei o forțează să se confrunte cu o realitate dureroasă pe care a încercat cu disperare să o evite. Căutarea adevărului o va salva sau o va distruge? Pregătește-te pentru un roller coaster de emoții în care Anna se confruntă cu cele mai profunde temeri și descoperă secrete șocante”, notează cinemagia.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea