Rămâi conectat

Ştirea zilei

Serialul „Mă cunoaşteţi?”, primul serial filmat la Alba Iulia, a ajuns pe platforma internațională de filme/seriale IMDb, după aproape 6 ani de la lansare

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Serialul „Mă cunoaşteţi?”, primul serial filmat la Alba Iulia, a ajuns pe platforma internațională de filme/seriale IMDb, după aproape 6 ani de la lansare.

După 6 ani de la lansare, serialul ”Mă cunoașteți?”, filmat la Alba Iulia, a ajuns pe platforma internațională IMDb, după 6 ani de când a fost lansat.

Anunțul a fost făcut de Alex Lupu, tânărul care l-a întruchipat pe personajul Moxu’, pe pagina de Facebook: ”După aproape 6 ani de la lansarea serialului, ne-am găsit un loc pe platforma internațională de filme/seriale IMDb. Vă mulțumim tuturor celor care au oferit suport și ne-au vizionat. Datorită vouă s-a ajuns la acest moment”.

Alex Lupu a întruchipat personajul Moxu’ în serialul „Mă cunoaşteţi?”, primul serial filmat la Alba Iulia, care a fost lansat în mai 2018, pe canalul de Youtube. Serialul a fost realizat cu o echipă de 30 de tineri din oraș, majoritatea liceeni.

Acesta are un puternic mesaj inspiraţional pentru adolescenţi: „Visele trebuie urmate iar greutățile sunt doar impulsuri care să-i poarte mai departe”. Povestea se adresează și părinților deoarece multe dintre situațiile dificile, prezentate în film, aduc în discuție relația părinte copil.

Proiectul a demarat între prieteni și s-a bazat pe un scenariul realizat de Clăbuc, cunoscut publicului din Alba Iulia, ca actor al Grupului Skepsis. Filmările au durat câteva luni și au însemnat un efort susținut pentru toți cei implicați, deoarece totul s-a derulat în timpul liber al actorilor amatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift: A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor Ambulatoriul Spitalului Municipal Aiud va fi dotat cu lift. Joi, 9 mai 2024, a fost semnat constractul de proiectare și execuție a lucrărilor. Citește și: Primăria Aiud: Licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea a 41 locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea