Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| ACCIDENT rutier filmat LIVE, într-o comună din Alba: O șoferiță de 82 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat cu mașina într-un gard de beton

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc duminică seara, într-o comună din județul Alba. Întregul eveniment a fost filmat live cu un telefon.

Evenimentul rutier s-a petrecut într-o curbă, la intrare în Bistra. Persoanele aflate în mașina care circula în spatele celei care s-a accidentat, au filmat totul cu un telefon. Din discuțiile celor din autoturism, se pare că șoferul care a provocat accidentul nu a dat dovadă de o conduită corectă în timpul mersului, cei doi circulând cu prudență și păstrând o distanță suficient de mare față de cel care circula în fața lor.

YouTube video

Prudența de care au dat dovadă s-a dovedit a fi justificată, când la intrare în Bistra, într-o curbă, șoferul din față se izbește de un cap de pod. Mașina care circula în spate a reușit prin conduita preventivă să evite astfel transformarea accidentului într-un eveniment și mai neplăcut.

UPDATE IPJ: La data de 26 ianuarie 2020, în jurul orei 19,15, o femeie de 82 de ani, din comuna Bistra, în timp conducea un autoturism pe DN 75, pe raza comunei, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un gard din beton.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea