VIDEO| ACCIDENT rutier filmat LIVE, într-o comună din Alba: O șoferiță de 82 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat cu mașina într-un gard de beton

Un accident rutier a avut loc duminică seara, într-o comună din județul Alba. Întregul eveniment a fost filmat live cu un telefon.

Evenimentul rutier s-a petrecut într-o curbă, la intrare în Bistra. Persoanele aflate în mașina care circula în spatele celei care s-a accidentat, au filmat totul cu un telefon. Din discuțiile celor din autoturism, se pare că șoferul care a provocat accidentul nu a dat dovadă de o conduită corectă în timpul mersului, cei doi circulând cu prudență și păstrând o distanță suficient de mare față de cel care circula în fața lor.

Prudența de care au dat dovadă s-a dovedit a fi justificată, când la intrare în Bistra, într-o curbă, șoferul din față se izbește de un cap de pod. Mașina care circula în spate a reușit prin conduita preventivă să evite astfel transformarea accidentului într-un eveniment și mai neplăcut.

UPDATE IPJ: La data de 26 ianuarie 2020, în jurul orei 19,15, o femeie de 82 de ani, din comuna Bistra, în timp conducea un autoturism pe DN 75, pe raza comunei, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în coliziune cu un gard din beton.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...