Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO/ Accident MORTAL: Trei bărbați au murit și unul a fost rănit grav. Mașina în care se aflau a căzut în râul Gilort

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, trei bărbați au murit și unul a fost rănit grav după ce maşina în care se aflau a căzut de un pod din oraşul Novaci, în râul Gilort, din județul Gorj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, o maşină în care se aflau patru bărbaţi a căzut de pe pod, răsturnându-se pe plafon, în apropierea unui râu.

„Accidentul rutier s-a produs pe raza localităţii Novaci, a fost implicat un autovehicul care a căzut de pe un pod. (…) În urma impactului au rezultat patru victime încarcerate, care nu sunt conştiente”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Trei dintre victime au fost scoase decedate.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a căzut în râul Gilort de la aproximativ cinci metri înălţime, în interior fiind patru persoane. La acest moment trei persoane sunt decedate şi una a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Poliţiştii vor efectua cercetarea la faţa locului pentru a se stabili cu exactitate împrejurările in care a avut loc accidentul”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

YouTube video

Locul accidentului este situat într-o zonă montană, imediat după porţiunea de unde autovehiculul a părăsit partea carosabilă fiind montată o barieră, de unde drumul devine forestier şi continuă prin munte.

Sursa: mediafax.ro

foto: mediafax.ro

video: ziarul Pandurul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea