Victor Ponta: După 25 mai voi adresa o declarație oficială ca PNL să revină la guvernare

victor-ponta-si-crin-antonescuPremierul Victor Ponta a arătat astăzi, la Antena 3 variantele pe care le va utiliza după alegerile europarlamentare. Acesta vrea o refacere a USL-ului, iar dacă PNL nu va dori, nu exclude să fie chiar el candidatul din partea PSD-PC-UNPR la prezidenţiale.

„Varianta în care cred: după 25 mai voi adresa o declarație oficială ca PNL să revină la guvernare, să avem un candidat comun. Varianta B, dacă PNL nu va dori, PSD-PC-UNPR va decide un candidat și nu exclud să fiu eu candidatul. Pentru premier, nu voi alege neapărat din PSD, ci oameni care pot duce această funcție, pentru că e mai grea decât cea de președinte. E prematur. Eu nu m-am decis să fiu președinte”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

ELIT

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

34 Comentarii

Horea 11 mai 2014 at 21:53

Asadar Viorel Ponta are deja doua variante:

– „Varianta în care cred”
– „Varianta B”

Deocamdata se lucreaza intens la Varianta B, desi „eu nu m-am decis sa fiu presedinte”.

HH 12 mai 2014 at 13:51

DECI PONTA NU MAI VREA LA GUVERNARE, RECUNOASTE CA A TRADAT PROMISIUNILE FACUTE ELECTORATULUI IN 2012 SI INVITA PNL-UL SA PREIA GUVERNAREA !

Mariana 1 11 mai 2014 at 23:46

Chiar daca se va decide sa candideze va fi un fiasco total. Toti candidatii vor trage in el mai rau ca la Verdun. Va fi un penibil si cu asta i se va termina cariera politica. De abia astept confruntarile televizate sa vad cum fac ceilalti misto de el, raspunzand de gulgutele cu care a venit la guvernare. Dai bataie, ca nu mai ai mult si ti se infunda de tot. Acum imi dau seama de ce majoretele rosii scoase in piata unde era lume multa, in loc sa faca campanie la candidatii PSD la europarlamentare, iti intindeau o poza cu prostanacul. Penibil !

unguru 12 mai 2014 at 6:53

Ne am saturat de mincunile lui Victoras.JOs mafia baronilor PSD!!!!Ponta promite baronilor PSD libertate daca va ajunge Presedinte.Eu nu vreau ca plagiatorul Ponta sa conduca Romania,trebuie sa votam masiv inpotriva lui Ponta!

Raisa 12 mai 2014 at 9:56

P.N.L. a pierdut mult in colaborarea cu P.S.D.-ul si poate va invata mult!
Raman la opinia mea ca un proiect politic trebuie asumat cu maturitate, responsabilitate si onestitate! Reciproca!
Din fericire, nu vom mai avea partide sau formatiuni politice care sa domine scena politica, ceea ce va face ca dialogul si cooperarea sa inlocuiasca presiunea si amenintarea, in relatiile dintre partidele politice!
Si poate vom asista la politici publice cu rezultate concrete!
Romania medievala nu are rafinamentul ideologiilor, ci nevoi structurale primare! Si avem tot ceea ce ne trebuie sa le satisfacem, trebuie doar sa si Vrem !

Cornelia 12 mai 2014 at 10:58

La nevoie o sa candidez….serios….sigur o sa candideze.Doar nu si-a tinut baronii in brate, moneda de schimb este scumpa dar merita, Ponta se vrea Presedintele Romaniei.Ce a facut Basescu o sa fie slab fata de ce o sa faca Ponta.

Mihai P 12 mai 2014 at 10:59

Dreapta trebuie sa se uneasca in jurul PNL-ului. Orice vot dat unui alt partid este un vot irosit ce va ajuta PSD sa acapareze puterea pentru baronii locali si coruptii din partid!

Emil 12 mai 2014 at 11:28

Ponta este captiv in jocurile baronilor locali. Pentru a ajunge presedinte, Ponta le promite coruptilor din PSD ca le va asigura libertatea, afacerile cu statul vor prospera si trusturile de presa neloiale vor fi inchise. Trebuie sa votam masiv impotriva PSD la alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an, daca nu vrem ca Ponta si PSD sa detina toata puterea din Romania.

Dumitru 12 mai 2014 at 11:57

Ponta vorbeste in permanenta de refacerea USL si crede inca in aceasta refacere folosind pana si sigla USL in campania actuala dar Crin Antonescu a raspuns clar de atatea ori ca nu va mai fi o asemenea alianta cat timp Victor Ponta va mai fi la Cotroceni , PNL este in opozitie.Ponta a incalcat si nerespectat promisiunile facute alegatorilor cat si ideile propuse de catre liberali pe perioada aliantei .Nu trebuie sa-l lasam pe Ponta sa detina toata puterea suprema din Romania, nu reprezinta ceva semnificativ tarii .

Stefan 12 mai 2014 at 12:09

Ponta e dator vandut baronilor locali PSD. Odata ajuns presedinte se va asigura ca nici un protejat PSD nu va face inchisoare iar trusturile de presa neloaiale vor fi inchise. Singura scapare este de a vota masiv impotriva PSD pentru a nu lasa intreaga putere concentrata in mainile acestor hoti!

Adrian Tudor 12 mai 2014 at 12:37

Ponta candidat pentru prezidentiale? e perfect! Ponta este cea mai proasta carte pe care
o poate juca PSD-ul, daca acesta va fi candidatul lor e clar ca PSD-ul nu se asteapta sa
castige. Nu exista om mai slab calitativ decat Ponta, care sa candideze la prezidentiale.
Daca el va candida, se va vedea clar vointa poporului, cand Ponta va iesi din cursa cu un
scor dezastruos. PSD-ul e pe duca, au talharit Romania pentru prea mult timp, oamenii au
inteles in sfarsit cat de nocivi au fost pentru aceasta tara! O singura solutie ramane
pentru a scapa de toti coruptii din PSD, de Ponta si de Basescu, votul in favoarea
Partidului National Liberal, doar cei din PNL au in vedere interesele romanilor!

speedy gonzales 13 mai 2014 at 10:42

@Adrian Tudor- asta credeti d-vs; asistatii au alta parere, la care se raliaza dogarienii si o parte dintre bugetari plus sustinerea din umbra a lui blaga si a unei parti a pnl ; ponta e perceput la nivelul populatiei asistate ca unul smeker, care se descurca, care le-o zice ”alora de le-a furat pensia” si daca tot e sa primeasca un mic si-o basca in campanie, de ce nu? ca doar nu lor le creste impozitele si taxele, ca oricum nu au dupa ce bea apa

virgil 12 mai 2014 at 12:37

Ponta este bagat in jocurile baronilor locali.Ponta le promite coruptilor din PSD ca le va asigura libertatea , afacerile cu statul vor prospera si trusturile de presa ne loiale vor fi inchise .trebuie sa votam impotriva PSD la alegerile europarlamentare si prezidentiale, trebuie sa votam cu partidul PNL.

Andreea 12 mai 2014 at 12:43

Cate lucruri “extraordinare” face domnul Ponta pentru acest partid si pentru Romania, la nevoie candideaza chiar dumnealui la functia de presedinte, o spune de parca s-ar sacrifice, de abia astepta acest moment pentru a se infrupta si dumnealui din” troc”.

Ionut 12 mai 2014 at 13:01

Cum se sacrifica sarmanul Victor Ponta pentru aceasta tara, chiar nu mai exista o alta persoana demna si potrivita pentru a fi Presedintele Romaniei ?! Ce sa realizeze domnul Ponta cand domnia sa nu este decat copia fidela a marinarului, au acelasi comportament atat verbal cat si faptic.

miha 12 mai 2014 at 13:08

Ponta se bazeaza pe baronii locali sa ajunga presedinte! Le-a asigurat acestora libertatea, afacerile cu statul care vor prospera, trusturi de presa neloiale inchise…toate acestea daca acesti corupti il sustin ca si presedinte! Noi nu vom face acest lucru si vom vota impotriva PSD!!!

Viorel 12 mai 2014 at 13:17

Ponta o spune direct din titlu (isi face si campanie mascata), daca nu el atunci cine ? Sa nu uitam cate promisiuni a facut alegatorilor si le-a incalcat , sa mai reprezinte om de incredere? Ar trebui sa luam exemplu Islandei care a aruncat la gunoi guvernul corupt.Pana la urma poporul are putere asupra legii si nu invers ,asa ca drag popor votati masiv impotriva PSD!

motul 12 mai 2014 at 15:01

40 %PSD nu va spune nimic ,mai postacilor de serviciu?

Geo 12 mai 2014 at 15:10

Ponta se bazeaza pe baronii locali sa ajunga presedinte! Le-a asigurat acestora libertatea, afacerile cu statul care vor prospera, trusturi de presa neloiale inchise…toate acestea daca acesti corupti il sustin ca si presedinte! Noi nu vom face acest lucru si vom vota impotriva PSD! Dreapta trebuie sa se uneasca in jurul PNL-ului. Orice vot dat unui alt partid este un vot irosit ce va ajuta PSD sa acapareze puterea pentru baronii locali si coruptii din partid!

B1 TV 12 mai 2014 at 15:21

Geo, la asta cu baronii locali si trusturile de presa, ai uitat sa pui ghilimelele si sa numesti autorul – Traian Basescu – interviu la B1 TV.

bogdan 12 mai 2014 at 15:19

Ponta este un mascarici in miinile baronilor locali ca HAVA, DUMITREAN ETC , un Gigel din regat /vorba lui ANDREI PLESU/

raul ionut 12 mai 2014 at 15:24

Ponta este bagat in jocurile baronilor locali.Ponta le promite coruptilor din PSD ca le va asigura libertatea , afacerile cu statul vor prospera si trusturile de presa ne loiale vor fi inchise .trebuie sa votam impotriva PSD la alegerile europarlamentare si prezidentiale, trebuie sa votam cu partidul PNL.

Aadela adela 12 mai 2014 at 17:52

Trebuie sa votam la alegerile europarlamentare si prezidentiale PNL si Crin Antonescu!

Razvan 12 mai 2014 at 21:34

Ponta le face promisiuni tuturor coruptilor din PSD ca ii va elibera si presa libera va fi inchisa.Suntem nevoiti sa votam impotriva PSD-ului la europarlamentare si prezidentiale din acest an , altfel Ponta va ajunge presedinte si PSD va conduce tara.

Rose 12 mai 2014 at 22:10

Astăzi… cine ni-s eroii? Cine-i gata ca să moară
Pentru sfânta Libertate, pentru neam si pentru țară?
Grașii și libidinoșii, snobii si analfabeții,
Banii mulți și burta plină pentru ei sunt sensul vieții.
Niște lacomi fără școală, niște scârbe, niște javre
Care pentru-o șpagă calcă fără milă pe cadavre.
Parlamentul Europei ne-a cerut reprezentanții
Si-am trimis toți imbecilii, proastele și aroganții
Să ne facă de rușine cerând mită pe la toți,
Si să fim priviți prin dânșii ca o nație de hoți.
Poticnindu-se-n discursuri insipide și banale,
Fără dicție sau noimă, cu greșeli gramaticale.
Pițipoanca plângăcioasă sau tribunul făcând spume
Sau ciobanul fără carte să ne reprezinte-n lume?
Unde ne e azi mândria? Unde ne e azi curajul
De-ai lua de ciuf, de guler, si-a spăla cu ei pavajul?
Nu mai sunt eroi in țară, oameni demni și responsabili
Să ia frâiele în mână de la viermii incapabili?
Creierele geniale sunt trimise la străini
Spre-a nu-i încurca la furturi pe-acești avortoni cretini.
Cincisprezece milioane, câți am mai rămas prin țară,
Să fim pentru haimanale animale de povară,
Să muncim pe brânci o lună iar ei să ne dea salar,
Cam cât lasă ei pe seară șpagă la vreun ospătar.
Nu mai vreau să văd prin blocuri cum ne mor de frig bunicii
Si nici mame disperate, ”ce le dau la ăia micii”
Nu mai vreau să-mi văd părintii dependenți de tratamente
Si cu banii pentru hrană cumpărând medicamente.
Nu mai vreau să-mi văd soția umilită la ghisee
Sau copilul dat afară, că-i sărac, de prin licee.
Ca o boala fără leacuri, ca un cataclism mă sperie
Cum trăiesc în lux netoții, iar capabilii-n mizerie.
Eu aștept Reînvierea, când din marile morminte
Vor ieși din nou Eroii înarmați c-un bici fierbinte
Si vor face curățenie printre cei ce ne-au furat,
Spre a fi din nou în lume Neamul Binecuvântat!

Mariana 1 12 mai 2014 at 22:19

Vise mama, vise. Am crezut ca inchei cu un indemn credibil, dar nu ai solutia. Mai insista!

Pantilie 13 mai 2014 at 7:57

Ia de ne îndeamnă matale Mariană, ia bagă-i un îndemn credibil mătuşă, să videm care-i soluţia , că de „ştie tot şi gică-contra” de-astia ca tine, e plin … Hai, luminează-ne, tanti !

daniel 12 mai 2014 at 22:42

in psd se afla cei mai corupti oameni din tara asta care isi bat joc de ea.trebuie sa ii inlaturam de la putere,altfel se alege praful de tara aceasta.

Isa3 12 mai 2014 at 22:49

Cica “la nevoie”. Vorbeste de parca nu obtinerea unei puteri cat mai mari este scopul sau principal de cand a ajuns in functia asta. “La nevoie” vom vota si noi impotriva lui.

ombre 12 mai 2014 at 22:50

Oricum s-ar numi alianta, USL, USD, prin candidatul comun, Ponta se intelege pe sine. USL s-a desfiinta, USD va sfarsi la fel iar Ponta de asemenea (contractul lui cu romanii va fi anulat).

danielsorin 12 mai 2014 at 22:50

psd trebuie sa plece de la putere.singura alternativa la acest partid comunist si plin de corupti este pnl+anotnescu presedinte.

speedy gonzales 13 mai 2014 at 10:55

pnl = usl deci ce vorbesti?

Stab 12 mai 2014 at 22:50

Dupa toate minciunile, ironiile la adresa romanilor si actele de coruptie, dottorul ar trebui sa se retraga din orice cursa electorala. Dar unde nu e (demnitate), nici D-zeu nu cere, vorba aia.

Mr M 12 mai 2014 at 22:51

1. USL nu v-a mai exista niciodata, poate in visele cele bune cu plagiat nedescoperit. 2. Daca PSD nu scoate scor bun, toata lumea din partid vrea capul lui Motoc, adica a lui Viorel. 3. PNL v-a candida independent si vor castiga alegerile din toamna!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...