Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Victor Negrescu, la Alba Iulia: După cinci mandate nu mai există idei. Căutăm să venim cu o ofertă care propune o schimbare reală

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia există o administrație locală care ”a făcut câte ceva, dar s-a plictisit”, iar ”după cinci mandate nu mai există idei, resurse și dorința de a face altceva”, a spus, duminică, în cadrul unei conferințe de presă a PSD, europarlamentarul Victor Negrescu.

Victor Negrescu Valeriu Zgonea01

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vicepreședintele PSD Victor Negrescu a precizat că social-democrații vor veni ”cu o ofertă care propune altceva” și care ”o să dinamizeze puțin viața politică în Alba și în municipiul Alba Iulia”.

”Există o administrație locală care a făcut câte ceva, dar s-a plictisit. Eu așa spun. După cinci mandate nu mai există idei, nu mai există resurse, nu mai există dorința de a face altceva. Este un blocaj al proiectelor și noi căutăm acum să venim cu o ofertă care propune altceva, o schimbare reală. O să vedeți că lucrul cu care o să venim o să dinamizeze puțin viața politică din Alba și din municipiul Alba Iulia și o să relanseze dezbaterea în comunitate pentru că oamenii nu mai vin la vot pentru că nu mai există o dezbatere. Oamenii nu mai văd o alternativă. Dincolo de victoria electorală obiectivul este ca oamenii să se implice în comunitate”, a arătat Negrescu.

Liderul social-democrat a adăugat că populația a scăzut cu 12 procente în Alba Iulia de când este Hava în fruntea administrației locale.

”Populația municipiului Alba Iulia a scăzut cu 12 procente de când avem acest primar. E o scădere dramatică. De asemenea vorbim de un oraș care, da, ar trebui să fie fanion pentru industria agroalimentară. Avem un exemplu (n.a. Supremia), dar de ce toate celelalte companii se află într-o comună din județul Alba?! Acest lucru e cauzat de faptul că municipalitatea nu a făcut nimic pentru a atrage sediile sociale a acelor companii de renume. (…) Faptul că Sebeșul a crescut exponențial ca populație și Alba Iulia scade dovedește că este nevoie de o altă logică, o altă strategie de dezvoltare”, a afirmat Negrescu.

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, și vicepreședintele PSD Victor Negrescu au fost prezenți, duminică, la Alba Iulia, în vederea pregătirii alegerilor locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea