Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Victor Negrescu, la Alba Iulia: Am văzut oameni care au prosperat. Sunt foarte puțini și, în general, au amprentă asociată PDL-ului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vicepreședintele PSD Victor Negrescu a spus, duminică, la Alba Iulia, în cadrul unei conferințe de presă, vorbind despre situația județului Alba, că ”în ultimii ani” a văzut oameni care au prosperat, aceștia, în general, având ”amprentă politică asociată PDL-ului” în vreme alții au decăzut din punct de vedere financiar. 

”Oamenii au sărăcit, clasa mijlocie nu mai are aceeași putere de muncă și noi vrem să luptăm pentru aceștia. Acești oameni caută o formă de reprezentare și credem că PSD și modul în care ne vom structura campania ne vor permite să îi reprezentăm mai bine”, a arătat Negrescu.

Victor Negrescu01

Europarlamentarul a vorbit și de ”inegalități sociale existente la nivelul județului”, precizând ”că după atâția ani de dominație a fostului PDL, aici, în Alba, oamenii au nevoie de o schimbare” bazată pe proiecte și de o reală bunăstare pentru toți cetățenii acestui județ.

”Acest județ, deși se află în centrul țării, nu a fost scos în evidență foarte mult. Noi ne-am dori ca Alba să nu fie legată doar de istoria importantă a României, ci și de viitorul acestei țări. Este important ca împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire să se facă în așa fel încât Alba și Alba Iulia să devină într-adevăr un fanion pentru tot ce înseamnă viitorul României”, a arătat Negrescu.

Europarlamentarul opinează că Alba Iulia ar trebui să se dezvolte din punct de vedere economic cel puțin ca Sebeșul, iar cartiere din municipiu să arate ca și comuna Ciugud.

”Nu sărbătorim 100 de ani de la Unire, sărbătorim cum va arăta România în viitor. Și pentru a face acest lucru este important ca în următorii doi ani municipiul Alba Iulia să se dezvolte cel puțin din punct de vedere economic ca municipiul Sebeș, trebuie ca anumite cartiere din Alba Iulia să arate cel puțin cum arată comuna Ciugud, care e una dintre cele mai prospere din țară. Trebuie să facem lucruri concrete. Noi avem câteva exemple în acest sens. O să ne organizăm foarte bine pentru a comunica cu cetățenii și ne dorim foarte mult ca oamenii să vină masiv la vot”, a spus Negrescu.

Obiectivul PSD, ”pe baza măsurătorilor și a candidaților pe care îi are”, este să câștige alegerile în Alba, a mai spus Negrescu.

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, și vicepreședintele PSD, Victor Negrescu, au fost prezenți, duminică, la Alba Iulia, în vederea pregătirii alegerilor locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea