Victor Negrescu, despre candidații PSD Alba la alegerile parlamentare: ,,Oameni cu experiență, oameni mai noi, un mix care să dea soliditate organizației”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020
Victor Negrescu, actual președinte interimar al PSD Alba, a scris următoarele declarații despre candidații partidului la alegerile parlamentare, pe o pagină de socializare:
,,Ieri s-a stabilit lista de candidați ai Partidului Social Democrat în Alba pentru alegerile parlamentare din această toamnă.
Oameni cu experiență, oameni mai noi, un mix care să dea soliditate organizației conform solicitărilor făcute de colegii noștri din Alba. Dar dincolo de persoane, pentru mine, rămâne important mesajul echipei noastre politice. Să clădim o direcție credibilă pentru viitor.
Am făcut multe împreună cu Radu Tuhuț pentru frumoasa sa comună, Ciuruleasa, și mereu am discutat despre numeroasele mele inițiative în sprijinul zonei Munților Apuseni. Îi urez succes în acest nou demers.
Călin Matieș este un om hotărât care se va lupta, în continuare, pentru ideile sale. Vom demara împreună proiecte pentru promovarea produselor tradiționale la nivel european.
Sunt convins că prin eforturi susținute deputatul Ioan Dîrzu își poate continua proiectele în Parlamentul României.
Numai cuvinte de bine pentru noul nostru coleg, doctorul Adrian Bara, pentru doamna profesor Marcela Dărămuș, și pentru colegii mai tineri de pe listă. Gânduri bune pentru Călin Ioan Andreș și Dănuț Hălălai, doi oameni puternici și hotărâți.
Toate listele sunt perfectibile. Am lăsat însă să fie auzită vocea organizației. Le mulțumesc tuturor celor care au venit, cu inima deschisă, către noi în ultimele două zile și celor care se alătură echipei noastre de candidați” , acestea au fost cuvintele europarlamentarului Victor Negrescu, despre viitori candidați din partea Partidului Social Democrat.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419