Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Viceprimarul PPDD, Dorin Șerdean, pare resemnat: ”Știam…”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viceprimarul PPDD, Dorin Șerdean, nu regretă că nu a profitat de Ordonanța 55/2014 care a permis, timp de 45 de Dorin Serdean45zile, migrația aleșilor locali fără să-și piardă mandatul, cu toate că, acum, schimbarea sa, pare a fi din ce în ce mai aproape.

Acesta nu a vrut să părăsească organizația care l-a propulsat în viața politică, ”nu dintr-o mare dragoste, ci din punct de vedere al verticalității”, și spune că, indiferent care ar fi decizia consilierilor locali, partidul său rămâne Alba Iulia.

”Îmi întăresc declarația pe care am dat-o în octombrie. Atunci spuneam, nu dintr-o mare dragoste, ci din punct de vedere al verticalității, am luat hotărârea de a nu migra. După doi noiembrie 2014, partidul meu este Alba Iulia. Indiferent dacă voi rămâne sau nu viceprimar. Când am luat decizia de a deveni viceprimar știam că pot fi schimbat în orice zi a mandatului. Am spus și în octombrie că sunt hotărât să accept orice situație. Am luat o decizie acum trei ani și acum trei luni legată de poziția mea. Este opinia mea și crezul meu”, a spus Dorin Șerdean.

Consilierul PNL, Gabriel Pleșa, a primit propunerea de numire în funcția de viceprimar, însă nu a dat un răspuns.

PNL are 14 consilieri municipali, PSD – 5, iar PPDD – 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea