Rămâi conectat

Politică Administrație

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba îi cere DEMISIA directorului CNADR, Narcis Neaga, pentru incompetență

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După accidentul în lanț petrecut în această dimineață pe tronsonul II al Autostrăzii Orăștie- Sibiu, în zona Cunța, în urma căruia patru persoane au fost rănite și circa 40 de autovehicule avariate, din cauza poleiului format pe carosabil și a lipsei intervenției celor responsabili cu deszăpezirea, vicepreședintele Consiliului Județean Alba îi cere public directorului CNADR, Narcis Neaga, să își depună demisia de „onoare”.

Florin Roman, vicepreședinte Consiliului Județean Alba: Dacă am fi trăit intr-o tara civilizată, azi directorul CNADR, falosul Narcis Neaga, specialistul in concesiuni, ar fi trebuit să-și înainteze demisia de onoare. Așa cum ne-am obișnuit cad capetele celor mici, ale șefului de la Pianu, deși pe autostradă s-a aruncat cu antiderapant. Principalul vinovat este CNADR care a atribuit in mod absolut irațional deszăpezirea pe timp de iarna la…Timișoara!!! Asta este incompetență cât casa. Atrag atenția că astfel de accidente se mai pot produce in orice moment. Cele două noduri de la Sebeș si Cunța sunt fără puncte de deszăpezire. La o ninsoare puternică se blochează tot. Cum au gândit șefii astia de la CNADR să facă punct de deszăpezire doar la Pianu și să nu asigure deszăpezire pe cele două noduri, unde se știe si gradul ridicat de umezeală??? Numai niște incompetenți puteau gândi de asemenea manieră. Colac peste pupăză, degringolada de CNADR este întreținută de comunicatul instituției care vorbește de carambol pe autostrada Sebeș-Turda!!! Incompetență soldată cu răniți și un carambol cu 40 de mașini. Din acest motiv îi cer demisia lui Narcis Neaga!”.

Chiar dacă traficul la Cunța a fost redeschis, nici in prezent, la mai bine de șapte ore de la accident, autostrada încă nu a fost complet curățată. Pe carosabil zac încă multe piese ale autoturismelor avariate. Coada pentru ieșirea în DN 1 este de câteva sute de metri. Parapeții din mijloc sunt pe alocuri îndoiți!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea