Rămâi conectat

Politică Administrație

Vicepreședinte PNL Alba: Mă întreb câtă ipocrizie poate să existe în acest om!?!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Gabriel PlesaVicepreședintele PNL Alba,  Gabriel Pleșa, s-a arătat revoltat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul partidului, în legătură cu anumite afirmații ale fostului său coleg, actualul deputat PSD de Alba, Călin Potor.

Deși vine cu întârziere, întrucât au trecut deja trei săptămâni de la ruperea USL și “transferul” surpriză al lui Potor la PSD, fostul șef de campanie al liberalilor în alegerile locale și parlamentare din 2012 a făcut o mărturisire interesantă.

Deranjat în special de faptul că deputatul Călin Potor a afirmat că “în 2012 a făcut campanie cu câțiva liberali și mulți de la PSD”, Gabriel Pleșa a povestit despre aversiunea afișată atunci de fostul liberal, față de PSD-iști. Potrivit lui Pleșa, în timpul campaniilor electorale se străduia enorm să îl scoată pe candidatul USL Călin Potor pe teren, alături cu partenerii de atunci social-democrați, însă acesta spunea mereu că nu vrea să se afișeze cu social-democrații, numindu-i peiorativ  „roșii”.

Gabriel Pleșa a mai spus că după ce a ajuns deputat, Potor nu s-a mai implicat aproape deloc în activitatea organizației de partid din care făcea parte și că parlamentarul a mințit când a afirmat că a fost dat afră din PNL.

Gabriel Pleșa, vicepreședinte PNL Alba: Eu cu Călin Potor am făcut două campanii electorale, respectiv localele și parlamentarele din 2012.  După ce a plecat la PSD a făcut niște afirmații ipocrite care m-au deranjat extraordinar de tare. Este vorba despre declarația acestuia în care susținea că în 2012 a făcut campanie cu câțiva liberali și mulți de la PSD.

Vă mărturisesc acum, că în acele campanii electorale mă străduiam enorm să îl scot pe candidatul USL Călin Potor pe teren, alături cu partenerii noștri de atunci, social-democrații. Iar el imi spunea: Du-te tu Gabi (n.a. liberalul Gabriel Pleșa, șef de campanie în 2012) că nu vreau să mă afișez cu roșii (n.a. PSD-iștii)!

Atrag atenția și celor de la PSD să aibă grijă cu astfel de oameni.

După ce ajuns deputat, cu voturile liberalilor, nu l-am mai întâlnit în 2013 la ședințe de două ori. Nu am nimic cu el ca și persoană, dar mă întreb câtă ipocrizie poate să existe în acest om!?!

De asemena, Călin Potor a mințit când a spus că a fost dat afară din PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea