Vicepreședinte de nota 10 la Curtea de Apel Alba Iulia – Judecătorul Andrei Claudiu Rus a obținut punctajul maxim la toate probele concursului organizat de CSM

Curtea de Apel Alba Iulia va avea, de la 1 ianuarie 2018, un nou vicepreședinte. Postul va fi ocupat de judecătorul Andrei Claudiu Rus, în vârstă de 39 de ani.

Magistratul a înregistrat o performanță deosebită la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, obținând media finală 10.

Astfel, acesta a obținut nota 10, atât la proba privind susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conduce, cât și la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

INFORMARE COVID-19

Concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale și judecătorii a fost organizat, anul acesta, de Consiliul Superior al Magistraturii, în perioada 22 septembrie – 19 decembrie, iar rezultatele finale au fost publicate pe site-ul instituției.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Themis 19 decembrie 2017 at 14:18

Teoria ca teoria , practica le dă bătai de cap, afecțiuni orl, adică apleacă urechea la indicații deși e independenți, mai ales caf-iști !

Bulă 20 decembrie 2017 at 9:36

Președinte de curte -judecător- vicepreședinte de curte – …..și viitor președinte la o curte recunoscută pt complezență față de putere…..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...