Vicepreședinte de nota 10 la Curtea de Apel Alba Iulia – Judecătorul Andrei Claudiu Rus a obținut punctajul maxim la toate probele concursului organizat de CSM

Paul Voicu - Primar 2020

Curtea de Apel Alba Iulia va avea, de la 1 ianuarie 2018, un nou vicepreședinte. Postul va fi ocupat de judecătorul Andrei Claudiu Rus, în vârstă de 39 de ani.

Magistratul a înregistrat o performanță deosebită la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, obținând media finală 10.

ELIT

Astfel, acesta a obținut nota 10, atât la proba privind susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conduce, cât și la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale și judecătorii a fost organizat, anul acesta, de Consiliul Superior al Magistraturii, în perioada 22 septembrie – 19 decembrie, iar rezultatele finale au fost publicate pe site-ul instituției.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Themis 19 decembrie 2017 at 14:18

Teoria ca teoria , practica le dă bătai de cap, afecțiuni orl, adică apleacă urechea la indicații deși e independenți, mai ales caf-iști !

Bulă 20 decembrie 2017 at 9:36

Președinte de curte -judecător- vicepreședinte de curte – …..și viitor președinte la o curte recunoscută pt complezență față de putere…..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...