Vicepremierul Costin Borc va vizita, miercuri, fabricile de armament și muniție din Cugir

costin-borcVicepremierul Costin Grigore Borc, care deține și funcția de ministru al Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, va efectua, în cursul zilei de miercuri, o vizită de lucru la cele două fabrici cugirene de armament și muniție: S.C. Uzina Mecanică și Fabrica de Arme.

Demnitarul va fi însoțit de o delegație din care face parte și directorul general al C.N. ROMARM S.A, Constantin Croitoru. Delegația se va întâlni cu consiliile de administrație de la cele două societăți, managerii fabricilor amintite, precum și cu liderii celor două sindicate: ,,Apărarea” de la Fabrica de Arme, respectiv Sindicatul Liber de la S.C. Uzina Mecanică Cugir.

Potrivit unor surse, deplasarea la Cugir a reprezentanților de rang guvernamental și ai ROMARM are drept scop o  documentare, la fața locului, asupra situației concrete în care se află societățile care lucrează pentru sectorul din industria de apărare. Aceleași surse mai susțin că un rol important în efectuarea acestor vizite l-au jucat sindicatele CARTEL ALFA și  Blocul Național Sindical, care au organizat după cum se știe, mai multe proteste la Palatul Cotroceni, cerând Președinției și Guvernului să rezolve o serie de revendicări care confruntă societățile din industria militară.  (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

adi 21 septembrie 2016 at 7:51

Bogdan Badea ? ??????????

Tudor 22 septembrie 2016 at 12:29

Ce e cu Bogdan Badea??
Bogdan Badea a fost cel mai corect si competent secretar de stat pe industria de aparare si avea de gand sa faca curat cu alde anghel…
dar cine vrea sa faca ordine e schimbat…Normal deranjeaza gastile la care cotizeaza incompetenta de anghel

George 22 septembrie 2016 at 12:26

Macar atat sa faca si Borc. Sa vada la fata locului societatile impreuna ci conducerea ROMARM. Ca de schimbat ceea ce trebuie sa schimbe ii este frica, adica o lasa in continuare pe directoarea penala ANGHEL RUXANDRA RODICA la conducerea industriei de aparare…conduce un departament fantoma cu 4 angajati..
Borc se teme de aceasta individa care este ciripitoare la sri sie sau mapn? se pare ca da..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...