Rămâi conectat

Curier Județean

VEZI: Câștigătorii de la Tombola Crucii Roșii, ediția 2012

Publicat

în

 

Crucea Roşie Română Filiala Alba a derulat în perioada octombrie – decembrie 2012 campania ”Tombola Crucii Roșii”, în scopul susținerii acțiunilor noastre umanitare.

Campania a constat în distribuirea de calendare școlare înseriate în peste 100 de școli din județul Alba, fiecare elev putându-și achiziționa cel puțin un calendar școlar. Pentru a putea participa la tombolă, fiecare elev a fost înscris de către cadrul didactic responsabil, pe un formular, conținând date referitoare la nume și prenume, seria calendarului achiziționat și clasa din care face parte.

Elit - Gustul Desăvârșit

În urma tragerii la sorți din data de 17 decembrie 2012, la sediul Crucii Roșii Filiala Alba au sosit primii câștigători ai premiilor oferite.

Câștigatorii celor mai importante premii sunt:

Iphone 4S – Spătăcean Ioana, Grup Scolar „Ștefan Manciulea” Blaj

Laptop – Vitan Elisa, Scoala gimnazială „Ion Bianu” Valea Lunga

Tableta – Costea Andreea, Scoala gimnaziala „Ion Agarbiceanu” Alba Iulia

Aparat foto – Șandru Lavinia, Scoala gimnazială Cricău

Aparat foto – Cordea Emanuela, Scoala gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia

Crucea Roșie Română Filiala Alba aduce călduroase mulțumiri elevilor pentru susținerea și deschiderea față de activitățile noastre și cadrelor didactice pentru că au făcut posibilă derularea acestei campanii la nivelul întregului județ Alba. De asemenea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, filiala noastră urează tuturor ”Sărbători fericite” și ”La mulți ani”!”, transmite Adrian Dușa, directorul Filialei Alba.

Vezi lista completă a câștigătorilor AICI

 

Publicitate

Curier Județean

Bărbat de 63 de ani, din Aiud, reținut de polițiști: Ar fi sustras o bicicletă de pe o stradă din municipiu, în valoare de 1.200 de lei

Publicat

în

Bărbat de 63 de ani, din Aiud, reținut de polițiști: Ar fi sustras o bicicletă de pe o stradă din municipiu, în valoare de 1.200 de lei

La data de 24 iunie 2022, polițiștii de investigații criminale din Aiud au identificat un bărbat de 63 de ani, din Aiud, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 23 iunie 2022, ar fi sustras o bicicletă, în valoare de 1200 de lei, de pe o stradă din municipiu, care aparținea unei femei de 44 de ani, din Aiud.

Elit - Gustul Desăvârșit

Bicicleta a fost recuperată și predată păgubitului.

Cercetările sunt continuate.

Citește mai mult

Curier Județean

Tânăr din Șard reținut pentru furt: Ar fi forțat încuietorile a 6 dozatoare de lapte și ar fi sustras banii din interior

Publicat

în

Tânăr din Șard reținut pentru furt: Ar fi ar fi forțat încuietorile a 6 dozatoare de lapte și ar fi sustras banii din interior

Polițiștii din Alba Iulia au reținut un tânăr care este cercetat pentru furt calificat. Împreună cu un alt tânăr din Șard ar fi sustras banii din 6 automate de lapte amplasate în diverse zone din Alba Iulia.

La data de 24 iunie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic și Postului de Poliție Ighiu, au identificat doi tineri, de 15 și 17 ani, amândoi din localitatea Șard, care sunt care sunt bănuiți de furt calificat.

Elit - Gustul Desăvârșit

În sarcina acestora s-a reținut faptul că în perioada 16-17 iunie 2022, pe timpul nopții, ar fi forțat încuietorile a 6 dozatoare de lapte amplasate în diverse zone din municipiul Alba Iulia și ar fi sustras sume cuprinse între 50 și 350 de lei.

Față de tânărul de 17 ani polițiștii sau luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de 25 iunie 2022, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, unde, față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a tinerilor.

Citește mai mult

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor din Alba Iulia, pentru creșterea siguranței în trafic: 26 de amenzi aplicate, 2 permise reținute și 3 infracțiuni depistate

Publicat

în

Acțiune a polițiștilor din Alba Iulia, pentru creșterea siguranței în trafic: 26 de amenzi aplicate, 2 permise reținute și 3 infracțiuni depistate

În noaptea de 24/25 iunie 2022, în intervalul orar 20,00 – 02,00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive și depistarea autovehiculelor care sunt echipate cu sisteme de evacuare a gazelor de eșapament.

Cu ocazia acestei acțiuni, au fost verificați 147 de conducători auto și au fost constatate 26 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 8.700 lei.

Elit - Gustul Desăvârșit

Dintre amenzi, una a fost aplicată pentru conducere sub influența alcoolului, una pentru echiparea cu sisteme neomologate, două pentru modificări ale sistemelor de evacuare și emiterea de zgomote peste limita admisă, trei pentru lipsa inspecției tehnice periodice, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 2 permise de conducere, retrase 7 certificate de înmatriculare și au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare