Rămâi conectat

Curier Județean

VEZI: Câștigătorii de la Tombola Crucii Roșii, ediția 2012

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

Crucea Roşie Română Filiala Alba a derulat în perioada octombrie – decembrie 2012 campania ”Tombola Crucii Roșii”, în scopul susținerii acțiunilor noastre umanitare.

Campania a constat în distribuirea de calendare școlare înseriate în peste 100 de școli din județul Alba, fiecare elev putându-și achiziționa cel puțin un calendar școlar. Pentru a putea participa la tombolă, fiecare elev a fost înscris de către cadrul didactic responsabil, pe un formular, conținând date referitoare la nume și prenume, seria calendarului achiziționat și clasa din care face parte.

În urma tragerii la sorți din data de 17 decembrie 2012, la sediul Crucii Roșii Filiala Alba au sosit primii câștigători ai premiilor oferite.

Câștigatorii celor mai importante premii sunt:

Iphone 4S – Spătăcean Ioana, Grup Scolar „Ștefan Manciulea” Blaj

Laptop – Vitan Elisa, Scoala gimnazială „Ion Bianu” Valea Lunga

Tableta – Costea Andreea, Scoala gimnaziala „Ion Agarbiceanu” Alba Iulia

Aparat foto – Șandru Lavinia, Scoala gimnazială Cricău

Aparat foto – Cordea Emanuela, Scoala gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia

Crucea Roșie Română Filiala Alba aduce călduroase mulțumiri elevilor pentru susținerea și deschiderea față de activitățile noastre și cadrelor didactice pentru că au făcut posibilă derularea acestei campanii la nivelul întregului județ Alba. De asemenea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, filiala noastră urează tuturor ”Sărbători fericite” și ”La mulți ani”!”, transmite Adrian Dușa, directorul Filialei Alba.

Vezi lista completă a câștigătorilor AICI

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea