Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vești excelente pentru CSO Cugir: căpitanul Tudor Șaucă a început pregătirea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vești îmbucurătoare pentru CSO Cugir, ocupanta locului secund al Seriei a 9-a din eșalonul terț, întrucât căpitanul Tudor Șaucă a revenit la pregătire.

Fotbalistul în vârstă de 31 de ani, “căpitanul” grupării de sub Drăgana, a trecut prin momente dificile în luna noiembrie a anului trecut din pricina unei ocluzii intestinale, motivul absenței de pe teren la ultimele două întâlniri. În privința mijlocașului de bandă, golgheterul seriei, cu 9 reușite, la egalitate cu coechipierul său Marius Lupu, perioada de indisponibilitate fusese estimată inițial între 3 și 6 luni, caz în care Șaucă ar fi ratat într-o măsură însemnată a doua parte a campionatului, o absență greu de surmontat.

“Tudor a primit «OK»-ul din partea medicilor și a început alergările ușoare”, a spus antrenorul Lucian Itu.

Pe lângă Șaucă, un alt jucător revenit după probleme medicale este Flavius Budin (19 ani), și el intrat treptat în aceste zile în ritmul pregătirilor, după ce a stat mai bine de un an departe de gazon din cauza unor probleme medicale la genunchiul stâng (două intervenții chirurgicale în Ungaria, din pricina problemelor avute în urma rupturii ligamentului încrucișat anterior și suturarea meniscului intern și extern, după ce operația din țară a fost nereușită).

*Fundașul Ștefan Radu, “la loc comanda”

Conform informațiilor recente, apărătorul Ștefan Radu va juca în retur tot la echipa “roș-albastră”, cu toate că a fost foarte aproape să semneze cu CS Ocna Mureș, cu care s-a și înțeles verbal. Fundașul s-a îndreptat spre cariera militară, s-a și angajat, iar programul nu-i mai permite să respecte ritmul antrenamentelor la echipa cugireană, motiv pentru care a intenționat să plece la “Soda dragă” în această iarnă. Finalmente, oficialii cugireni s-au răzgândit pe ultima sută de metri a tratativelor dintre cluburi și nu-i vor mai acorda dezlegarea jucătorului în vârstă de 31 de ani ce mai are încă un an de contract. Totuși, ar putea să existe o altă mutare din efectiv către CS Ocna Mureș: fundașul Răzvan Trif, ce ar agrea în principiu mutarea, mai ales că a evoluat extrem de puțin în toamnă în “roșu-albastru” (un singur meci, în Cupa României, cu Viitorul Șelimbăr). )


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea