Ziarul Unirea

Velcea l-a lăsat în afara lotului pe albaiulianul Zăgrean!

În garnitura vizitatorilor nu s-a regăsit decât un singur albaiulian, fundaşul Florin Ilie, asta pentru că Velcea nu a învăţat deloc din exemplul lui Ralf Rangnick, antrenor lui Schalke ce l-a titularizat recent pe românul Ciprian Marica în meciul din „Gruia” cu Steaua. „Am pierdut două puncte importante în economia luptei pentru promovare, am înregistrat un rezultat nedrept. Mai degrabă reuşita egalizatoare a fost un autogol. Am controlat jocul autoritar, dar raportat la posesia avută, ne-am creat puţine ocazii de a marca. La finalizare mai avem mult de lucru, Goga nu reuşeşte să se autodepăşească, are probleme la capitolul psihic”, a spus Vali Velcea. Acesta, ciudat nu l-a inclus nici măcar în lot pe albaiulianul Andrei Zăgrean, care după ce a efectuat parţial încălzirea, a plecat în tribună supărat, dezamăgit şi a vizionat confruntarea din sectorul galeriei poliste formate din 200 de fani. „A fost decizia mea în privinţa lui Zăgrean, am considerat că trebuie să am dubluri pe posturi. Acum după acest egal putem vorbi orice, dacă ne ajuta sau nu, e tardiv..”, a conchis Velcea.
l”Am arătat atitudine”, a spus Gherman
„Îmi felicit jucătorii pentru atitudine. E nevoie de timp pentru a creşte în condiţiile în care la noi au venit 6-7 jucători, după începerea campionatului, implanturi care au avut de pus la punct pregătirea fizică. Mulţi spuneau că vom avea zero puncte în etapa a 8-a, dar uita că am adunat 8. Nu ne gândim la promovare, ne dorim să strângem cât mai multe puncte pentru a avea o iarnă liniştită. Dacă exista mai mult curaj, puteam înscrie mai repede. Nu comentez arbitrajul, eliminarea sau penaltyul, aştept să văd caseta, dar oricum ora aleasă a fost nepotrivită pentru un meci de fotbal”, a afirmat Gherman. „Schuller n-a jucat pe postul său, am vrut să-l schimb mai repede cu două minute înainte de penalty, pentru că nu mai rezista. Una peste alta şi-a făcut datoria, în condiţiile unui meci cu Poli Timişoara”, a conchis Gherman. Acesta l-a trimis în primul unsprezece pe Eduard Schuller, în premieră titular la Alba Iulia, internaţionalul Under 17 evoluând fundaş dreapta. Schuller a părăsit două minute terenul în prima repriză din pricina unor dureri la piciorul stâng şi l-a faultat în careu (putea primi al doilea galben) pe Curtean la penaltyul transformat de Tameş în minutul 81.
lAl 4-lea roşu în 5 etape, Bălu acuză arbitrajul!
După Pascal, Ciofu şi S. Mureşan, Sorin Bălu a fost al patrulea unirist ce a văzut cartonaş roşu în cele 5 etape, un veritabil record negativ pentru „alb-negri”. Bălu a fost eliminat în minutul 67, după un al doilea galben (la un duel la centrul terenului cu Fl. Sandu), primul primit în minutul 43, când a părăsit zidul la o lovitură liberă. „Am lovit mingea în prima fază, nici vorbă de eliminare. Nu se dă aşa eliminare pentru un contact la centrul terenului. Am luat roşu, s-a dictat penalty, ştiu că Poli trebuie să promoveze dar nici chiar aşa”, a afirmat Bălu.
Dan HENEGAR

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

gicu123 18 septembrie 2011 at 20:08

zagrean a dat-o in bara rau de tot dupa ce a plecat de la unirea….. Aici cat de cat mai facea ceva…. ce mai era ca si Stancu la Steaua…dupa ce a plecat nu a mai facut nimic….

Comentariile sunt oprite