Vasile Blaga, la Alba Iulia: Sprijinim Guvernul Cioloș, dar vrem să depolitizeze administrația

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat sâmbătă, la Alba Iulia, fiind prezent la lansarea candidaților PNL din județ la alegerile locale, că liberalii sprijină în continuare Guvernul Cioloș, dar solicită să depolitizeze administrația.

Vasile Blaga01

ELIT

Blaga a afirmat, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în fața a aproximativ 600 de liberali, că partidul pe care îl conduce sprijină Guvernul Cioloș, dar îi cere ca până la terminarea mandatului să depolitizeze administrația.

”Avem nevoie de un guvern condus de PNL-iști. Un guvern în care în sfârșit PNL-ul să fie vioara întâi. Astăzi sprijinim un guvern. Aș spune că îl sprijinim cam necondiționat. Împreună cu doamna Gorghiu, cu ceilalți colegi, premierului desemnat, Dacian Cioloș, i-am spus că-l sprijinim. Nu vrem nimic doar să depolitizeze administrația și azi îl sprijinim cinstit. Noi nu suntem pesediști, noi nu suntem Dragnea, care să spună că este în Opoziție când are tot în țara asta în administrație, are și un fost coleg de-al lui vicepremier, are aproape toți secretarii de stat, aproape toți șefii de agenții. Are tot pe verticală în deconcentrate și pesedistul spune că este în Opoziție. Noi unde suntem, după teoria aceasta? Îl sprijinim rugându-l ca în timpul care a mai rămas, totuși, să depolitizeze administrația. Nu ne dorim altceva decât alegeri corecte”, a afirmat Blaga.

Mihail David - 2020

Copreședintele PNL a adăugat că liberalii vor fi cei care ”vor deconta actuala guvernare”.

”Multă atenție la câte un ministru pentru că cei care vor deconta actuala guvernare vom fi în primul rând noi, PNL-ul. Aceasta este percepția publică și de aceea dorim mult succes acestui guvern, iar celor care nu fac față domnul Cioloș să-i mai trimită și pe acasă”, a conchis Blaga.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

3 Comentarii

dan 9 aprilie 2016 at 21:10

jos guvernul mincinos

ghita 10 aprilie 2016 at 13:52

Care 🙂 ???

IROD 10 aprilie 2016 at 19:01

Adică în viziunea acestui cap pătrat asta înseamnă să-i dea jos pe a lor şi să-i pună pe ai noştri. Mă numai la români se poate aşa ceva . Acest ins în loc să stea ascuns mai face şi pe politiceanul, luând de fapt ex de la cel pe care l-a lins atâta în şezută şi acuma îl critică. Mă o am speranţa că şi mocanii din ALBA se vor deştepta şi vor da cu ei la gunoi.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...