Rămâi conectat

Politică Administrație

Vasile Blaga: Am avut o discuţie bărbătească cu Teodor Atanasiu, deşi de faţă au fost şi doamne. Lucrurile le-am lămurit, mergem mai departe

Dragoş Suciu

Publicat

în

Vasile Blaga a declarat, joi, la Timișoara, că a avut ”o discuție bărbătească cu Teodor Atanasiu, deși de față au fost și doamne”. Declarația copreședintelui PNL a venit după ce a fost întrebat dacă Atanasiu va fi sancționat după stenogramele privind fuziunea PDL – PNL.

blaga-atanasiu”Lucrurile le-am lămurit, mergem mai departe. Şapte ani ne-am bătut rău de tot unii cu alţii. Bătălia noastră cu PSD e dintotdeauna, deşi ne-am bătut şi între noi. Să ne concentrăm pe PSD acum”, a mai precizat Blaga.

Teodor Atanasiu nu a putut să îşi susţină discursul, sâmbătă, la Consiliul Naţional al partidului de la Piteşti, după ce o parte din cei prezenţi în sală l-au huiduit şi i-au strigat: „Scuze! Scuze!”, el plecând de pe scenă spunându-le colegilor: „Mulţumesc pentru primire”.

Atanasiu a spus, la Alba Iulia, că nu are motive să își ceară scuze. “Ce discut eu în mediu privat, cu soția, cu prietenii sau cu altcineva este problema mea și nu trebuie să dau răspunsuri publice pe cine critic când vorbesc cu soția în bucătărie. Și de aceea nici nu am comentat public nimic despre acest lucru. Și sper ca și alții să aibă decența ca ceea ce înseamnă viața privată a unui om să rămână așa (…) Nu am discutat public nimic pentru care să îmi fie jenă sau pentru care să tebuiască să imi cer scuze”.

Atanasiu a exprimat, la mijlocul lunii mai, la Bistrița, critici împotriva membrilor membrilor PDL și a recunoscut că fără ei nu câștigau alegerile prezidențiale.

„Noi fără PD nu câştigam preşedintele. Ne-am ţinut de nas şi am făcut un compromis. Altfel nu se putea. Vă mai spun un lucru (…) Noi am făcut o fuziune paritară, în care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la Preşedinţie al partidului şi ei ne-au dat sediul, locaţia în care să funcţionăm. Gândiţi-vă că avem 28 de judeţe în care noi conducem în fuziunea asta paritară. Mai mult de atât nu puteam obţine. Eu vă spun că le-am dat şi iluzia că o să aibă prim-ministru. N-o să-l mai aibă. Vă dau în scris că nu o să-l aibă!”, spunea, potrivit stenogramelor ajunse în posesia presei, prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea