Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vasile Bereş, directorul DSV Alba, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi luare de mită

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Procurorii DNA Alba Iulia au finalizat cercetările în cazul directorului Direcţiei Sanitar Veterinare (DSV) Alba, Vasile Bereş, şi au dispus trimiterea lui în judecată pentru abuz în serviciu şi luare de mită. Dosarul a fost înregistrat joi, 14 iunie, pe rolul Tribunalului Alba. Primul termen al procesului este fixat pentru data de 2 iulie 2012.

Potrivit unor informaţii neoficiale, pe numele lui Bereş au fost formulate mai multe plângeri în care directorul DSV este acuzat că ar fi anulat mai multe amenzi aplicate de inspectorii sanitar-veterinari din subordinea sa unor firme din Alba deşi nu ar fi avut acest drept în condiţiile în care anularea amenzilor putea fi dispusă doar de o instanţă.

Pe de altă parte Vasile Bereş este acuzat de unul dintre proprietarii Pieţei Cetate, Romulus Petru Costea, de luare de mită.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șezătoare la poartă, de Rusalii, într-o comună din Alba: ”Păstrăm vie amintirea altor vremuri, originile și trecutul nostru” Artista populară Maria Anca a organizat sâmbătă, 22 iunie, în comuna Livezile din județul Alba, o nouă șezătoare la poartă, care a reunit participante din mai multe județe. Citește și: VIDEO| Povestea femeii din Alba, declarată Tezaur […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea