Rămâi conectat

Actualitate

Vârstnicii care aleg BRD pentru a încasa pensia se bucură de comisioane zero și dobânzi avantajoase la depozite și credite

Ziarul Unirea

Publicat

în

BRD Alba a organizat luni o întâlnire la care au luat parte Mariana Bolosin – director Grup al BRD Alba, Antoniu Budai – director retail Grup al BRD Alba, Dorin Albu – director Retail Regiunea Sibiu, precum și vârstnici din județ, clienți vechi ai băncii sau reprezentanți ai unor asociații de pensionari.

brd01În cadrul întâlnirii au fost prezentate facilitățile oferite pensionarilor care aleg să încaseze pensia într-un cont deschis la BRD: comisioane zero timp de un an şi dobânzi preferenţiale la depozite şi credite. Acțiunea face parte din promoția BRD Senior, program ce se desfășoară până la finele lunii noiembrie. ”Recunoștința este memoria inimii și de aceea considerăm că trebuie să avem grijă de cei ajunși la vârsta senectuții, oferindu-le facilități pentru pensia încasată lunar, dar și în cazul creditelor și depozitelor”, a spus Mariana Bolosin, director Grup al BRD Alba.

*O ofertă dedicată vârstnicilor

Promoţia BRD Senior le oferă pensionarilor servicii dedicate, dar și șansa de a câştiga unul dintre cele 60 de premii în bani oferite de bancă. În promoţie sunt incluse o gamă largă de produse şi servicii dedicate, pensionarii beneficiind de comisioane zero la încasarea lunară a pensiei, deschiderea și administrarea contului curent în lei, deschiderea și administrarea contului de economii în lei, emiterea, reînnoirea şi administrarea cardului Maestro, retragerea de numerar de ATM-urile şi POS-urile BRD, interogarea soldului la ATM-urile BRD, 2 alerte de tip SMS, gratuite/lună la creditarea contului curent cu sume de peste 500 lei, plata facturilor prin ATM-uri sau canalele la distanţă sau plăţile către alţi clienţi BRD, tot prin intermediul canalelor bancare la distanţă. De asemenea, vârstnicii au parte de  dobânzi preferenţiale atât la creditele de nevoi personale, cât şi la depozitele în lei şi conturile de economii în lei deschise la BRD. Și în privința depozitelor vârstnicii au parte de facilități din partea BRD. În cazul depozitelor la termen în monedă națională seniorii primesc dobânzi speciale, mai mari cu 0,10 la sută decât dobânda standard. De asemenea, în privința contului de economii Atucont în lei vârstnicii beneficiază de un bonus de 0,15 la sută faţă de dobânda standard. Pensionarii pot să apeleze și la creditele de nevoi personale Expresso, pentru că au parte de o reducere de 10 la sută la dobânda fixă pentru împrumuturile de până la 68.000 de lei. Revenind la încasarea pensiei la BRD trebuie să spunem că în primul an vârstnicii nu vor plăti nimic pentru aceste serviciu, iar din cel de-al doilea an suma lunară este mică și poate fi suportată de vârstnici – 1,9 lei/lună. Un amănunt demn de luat în seamă este acela că pensionarii sunt anunțați prin SMS atunci când pensia intră în cont, astfel că vârstnicii nu vor mai face drumuri inutile și nici nu vor mai trebui să sune la bancă pentru a cere lămuriri. În județul nostru sunt aproape 90.000 de pensionari, iar Pachetul Senior vine cu oferte demne de luat în seamă, dar și cu premii în bani: 50 de premii în valoare de 1.000 de lei și 10 premii de 5.000 de lei.

*BRD răsplătește fidelitatea

În cadrul promoției BRD Senior, în toate zonele ţării, BRD îşi premiază cei mai fideli clienţi din rândul vârstnicilor. La Alba Iulia, la sediul BRD, au fost premiați: Gheorghe Iosif Pogan, Doina Dimofte, Alexandru Glogovețan, Ioan Cenan și Silvia Mureșan. Ei au primit câte un card cadou cu 400 de lei fiecare. BRD le mulțumește astfel seniorilor statornici pentru că au ales această bancă și îi asigură că va continua să fie alături de ei, oferindu-le servicii dedicate. Vârstnicii premiați au mulțumit conducerii băncii, declarând: ”Merită să lucrezi cu BRD. Totdeauna am avut parte de ajutor din partea băncii, personalul băncii e foarte amabil și oricând le cer sprijinul mă ajută!”, a spus unul dintre clienții băncii. Totodată, aceștia au remarcat ajutorul primit în cazul în care au avut nevoie de un credit. În prezent, în județul nostru BRD are 16 ATM-uri în localități precum Alba Iulia, Ocna Mureș, Aiud, Teiuș, Blaj, Câmpeni, Sebeș, Cugir.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. BRD – Groupe Société Générale are 2,2 milioane de clienţi activi şi operează o reţea de 818 unităţi. Banca ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,2 milioane de carduri valide şi o reţea de acceptare de aproximativ 26.000 POS-uri şi 1.500 ATM-uri. Cu operaţiuni de factoring de 921 de milioane de euro în 2015, BRD este liderul pieţei de factoring din România. Activele totale ale băncii erau, la 30 iunie 2016, de 48,4 miliarde de lei. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 145.000 de angajaţi în 66 de ţări şi 31 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie: retail banking în Franţa; retail banking internaţional, servicii financiare şi asigurări; corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru investitori. Așadar, merită să alegeți BRD, dacă sunteți pensionari și chiar dacă nu ați ajuns încă la vârsta senectuții. Treceți pragul băncii și veți avea parte de respect, sprijin, servicii dedicate și dobânzi preferențiale!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea