Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vânzarea și consumul de alcool, INTERZISE în Alba Iulia, de ziua alegerilor, pe o rază de 500 de metri în afara secțiilor de votare. Hotărârea Primăriei

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Comercializarea băuturilor alcoolice va fi interzisă în ziua de duminică, 6 decembrie, cea în care alegerile parlamentare se vor desfășura. Astfel, Primăria Municipiului Alba Iulia a hotărât o regulă în acest sens.

Având în vedere prevederile Legii 208/2015, cu modificările și completările ulterioare și ale Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare  în temeiul prevederilor art 155 alin. (1) lit.”a’ coroborat cu art. 155 alin (2) lit. “b”, ale art 156 alin (1) si ale art. 196 alin (1) lit. “b” din OUG nr 57/2019 privind Codul administrative, cu modificările si completările ulterioare.

DISPUNE:
Art.l Se interzice în data de 6 decembrie 2020 între orele 07,00 – 21,00 desfacerea și comercializarea băuturilor alcoolice, pe o rază de 500 metri, în afara localurilor secțiilor de votare din municipiul Alba Iulia.

Art.2 Prezenta dispoziție poate fi contestată conform prevederilor Legii nr.5 54/2004- Legea contenciosului administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Art.3 Direcția Poliția Locală Alba Iulia din aparatul de specialitate a Primarului municipiului Alba Iulia va duce la îndeplinire prevederile dispoziției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea