Val de infracțiuni rutiere, în Alba: Șoferi beți, fără permis sau conducând mașini neînmatriculate, depistați de polițiștii din județ

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii din județul Alba au depistat în trafic, 4 șoferi care conduceau având permisul suspendat, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, neavând permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule sau conducând vehicule neînmatriculate.

La data de 02 octombrie 2020, în jurul orei 22.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Câmpeni l-au depistat pe un bărbat de 51 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 762, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 02 octombrie 2020, în jurul orei 16.40, patrula mixtă, formată din polițișt din cadrul Poliției Orașului Cugir, jandarm și polițist local, a oprit pentru control, pe strada Victoriei din oraș, un autovehicul, care tracta o remorcă și era condus de către un bărbat de 58 de ani din Cugir, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a constat că remorca tractată nu era înmatriculată, iar plăcuțele cu numerele de înmatriculare montate erau false.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau înregistrate și tractarea unei remorci cu număr fals de înmatriculare.

La data de 03 octombrie 2020, în jurul orei 20.0, polițiștii din Câmpeni l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din orașul Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Horea din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 04 octombrie 2020, în jurul orei 14.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce acționau raza comunei Vadu Moților, l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în circulație. și fără să dețină permis de conducere.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419