Rămâi conectat

Sport

UTA Arad – FC Unirea Alba Iulia 1-0 (1-0), în etapa a 23-a a Ligii a 2-a Falub i-a administrat lui Gherman al treilea eşec consecutiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

UTA Arad a învins astăzi pe FC Unirea Alba Iulia, în etapa a 23-a a seriei vestice din liga secundă, scor 1-0 (1-0). B.Mara (44) a transformat un penalty, după o fază în care Căt. Bucur a fost faultat în careu de I. Şerban.

„Alb-negrii” s-au prezentat foarte modest în fieful „Bătrânei Doamne”, cu o formulă surpriză (fără Pleniceanu, V. Florea, Pecarov sau D. Militaru) şi au avut şansă în mai multe rânduri, nereuşind în 90 de minute să-şi creeze vreo situaţie clară de a înscrie.

*6 runde fără victorie, Alba în picaj!

Alba a continuat şi la Arad seria dezamăgirilor, ajungând să bifeze al treilea insucces consecutiv, cu un un şir de 6 partide fără succes, răstimp în care a adunat numai două puncte! Revenirea căpitanului Pascal a limitat proporţiile scorului, acesta având două intervenţii salutare într-un singur minut (62, Purece şi Al. Miron). Mari situaţii pentru trupa ex-uniristului Falub a irosit mozambicanul J. Sitoe (67, 70), dar şi Gligor (90+1).

*Gherman obligat să bată FC Baia Mare!

Partida de luni cu FC Maramureş Baia Mare a devenit vitală pentru antrenorul unirist Stelian Gherman. Acesta este obligat să învingă formaţia maramureşeană pentru a îndepărta presiunea rezultatelor total dezamăgitoare din sezonul de primăvară. Orice pas greşit ar aduce în discuţie posibilitatea substituirii sale pe banca tehnică. „Penaltyul face parte din joc, am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi. Din păcate nu reuşim să câştigăm de multă vreme şi asta mă îngrijorează. Ne-au lipsit mulţi jucători, dar asta nu-i o scuză, am încercat să mizăm pe contraatac. Nu ne interesează primele de la alţii, doar recompensele de la clubul propriu„, a afirmat Gherman.

*Fază de cascadorii râsului, Unirea a jucat finalul în… 10!

Finalul a adus un episod rar întâlnit pe un teren de fotbal, după ce Petrescu a fost înlocuit de V. Florea, acesta i-a transmis lui Negură ce se pregătea să bată un corner că este şi el vizat pentru înlocuire! Acesta a părăsit terenul, s-a întreptat spre vestiare, propria echipă a jucat câteva minute în inferioritate numerică, până când cineva de pe banca tehnică s-a sesizat şi l-a rechemat pe fotbalist pe teren! Incredibil… „O victorie meritată, după un meci pe care l-am controlat în mare parte. Ne-am creat multe situaţii de a marca„, a spus Adrian Falub.

*Şi Alba revendică un penalty în final...

Deşi s-a prezentat la Arad cu o distribuţie ultradefensivă (un sistem real cu 3 fundaşi centrali, Potopea, Şerban şi Schuller) ţi n-a contat deloc în ofenisvă, Unirea putea să egaleze în final. Conform oficialilor albaiulieni, în ultimele 10 minute, la o fază în care portarul Amadio a fost depăşit de o centrare, Calvin l-a obstrucţionat pe A. Ianc, aflat în suprafaţa de pedeapsă!

UTA: Amadio – Calvin, Pocuca, Gligor, G. Siminic – Purece, Ignea, Hidişan (89, G. Neagu), Căt. Bucur (76, Galanis) – Mara, Al. Miron (63, Sitoe). Rezerve Smaranda – I. Bălan, N. Varga, Chindriş. Antrenor Adrian Falub.

Unirea: Pascal  – Potopea, Schuller, I. Şerban, M. Oprea – N. Oltean, Ciofu (88, I. Grozav), Negură, A. Ianc – Cl. Oara (76, Pecarov), M. Petrescu (88, V. Florea). Rezerve Lasc – Contor,  Pleniceanu, D. Militaru. Antrenor Stelian Gherman

*Arbitri: D. Dreve (Cluj), B.  Gheorgheoiu, R. Ghiciulescu, rezervă Fl. Roşu (Timişoara) *Observator FRF: D. Paraschiv (Turnu Severin) şi N. Florescu (Sibiu)

Foto sportarad.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Avântul Reghin 2-2 (1-0), în prima rundă din play-out | Gazdele, egalate în două rânduri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a remizat pe propriul teren cu Avântul Reghin, în prima rundă din play-off-ul Seriei 9 din eșalonul terț, scor 2-2 (1-0) joc în care amfitrionii au condus în două rânduri, dar au fost egalați de fiecare dată. Apărătorul gazdelor Vitinha a fost înlocuit la pauză și transportat la spital din pricina unei lovituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea