USR, faza pe c….i! Soția lui Barna i-a numit „c….i” pe membrii USR care n-ar fi tras în campanie pentru soțul său

Paul Voicu - Primar 2020

USR, faza pe c….i! Soția lui Barna i-a numit „c….i” pe membrii USR care n-ar fi tras în campanie pentru soțul său

Derapaj grav a soției lui Dan Barna, Olguța Totulici, după pierderea alegerilo prezidențiale de către soțul său! într-un zoom meeting în care liderii USR analizau rezultatele alegerilor prezidențiale, Olguța Totulici i-a numit pe membrii de partid care nu au tras în campania electorală drept „c…i”.

La un moment, în timp ce Dan Barna vorbea despre implicarea partidului în campanie, soţia sa, Olguţa Barna, s-a auzit pe fundal cum îi jigneşte pe membrii USR, au relatat, pentru Adevarul, mai mulţi lideri USR participanţi la discuţie.

ELIT

Vorbele Olguţei Barna au fost postate şi pe grupul intern al partidului.

Această informație a fost confirmată și de către jurnalista Oana Despa.

„USR, faza pe c…i
Înțeleg că aseară, într-o discuție internă pe un chat video, doamna Olguța (nume predestinat), nevasta lui domnul Barna, a început să zbiere la colegii de partid, numindu-i C…I!

Mihail David - 2020

Era nervoasă că nu au tras toți la aceeași căruță condusă de domnul său soț, așa că a răbufnit într-un mod exemplar pentru o primă doamnă.

Din nefericire pentru doamna care stă cu rahatul în gură, pe lângă nefericiții membri de partid apelați în aces mod drăguț, la bălăcăreală asistau, de pe margine, și persoane independente, neafiliate politic, spectatoare.

Care persoane cred că e neacceptabil un astfel de comportament.

Vă rog să luați informația ca sigură, verificată din trei surse.

Domnul Barna, se cere o demisie, ce ….!”, a scris Oana Despa.

Viitorul lui Dan Barna în fruntea USR este unul extrem de incert după dezamăgirea ratării turului doi al alegerilor prezidențiale în care membrii formațiunii își punea mari speranțe, dar Barna a reușit să ia doar 14% din vot și s-a clasat la aproape 10 procente în spatele Vioricăi Dăncilă

sursa: B1.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...