Rămâi conectat

Politică Administrație

USR Alba și-a făcut o filială locală la Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

USR continuă procesul de extindere în judeţul Alba. Grupul de extindere USR Alba a constituit o filială locală la Aiud.

În 25 noiembrie 2018, în cadrul ședinței constitutive de la Aiud, membrii filialei și-au ales structura de conducere formată dintr-un președinte și doi vicepreședinți. Florin Moldovan, un tânăr antreprenor din oraș, a fost ales președinte, iar pozițiile de vicepreședinți au fost câștigate de Chirea Mircea Călin și Ștef Ioan.

”M-am înscris în USR pentru că sunt dezamagit și revoltat de incompetența actualei clase politice, iresponsabilă și dezinteresată față de nevoile cetățenilor care i-au votat. USR m-a convins că este singurul partid care luptă pentru cetățeni. Vrem să fim vocea schimbarii pentru întreaga clasă politică”, a declarat Florin Moldovan.

Noua filială este formată din oameni neimplicaţi politic până acum, însă care au decis să îşi asume un rol pe scena politică pentru a contribui la schimbarea actualei clase politice.

Filiala USR Alba se află în plin proces de extindere. În prezent, în judeţ există cinci filiale funcţionale: Alba Iulia, Sebeş, Ocna Mureş, Blaj și Aiud. Totodată, grupul de extindere a început demersurile de înfiinţare de noi filiale la: Câmpeni, Zlatna, Cugir și Teiuș. Toţi cei care doresc să contribuie la reformarea clasei politice sunt aşteptaţi să se alăture echipei USR.

Biroul de presă al USR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea