USR Alba și-a făcut o filială locală la Aiud

Paul Voicu - Primar 2020

USR continuă procesul de extindere în judeţul Alba. Grupul de extindere USR Alba a constituit o filială locală la Aiud.

În 25 noiembrie 2018, în cadrul ședinței constitutive de la Aiud, membrii filialei și-au ales structura de conducere formată dintr-un președinte și doi vicepreședinți. Florin Moldovan, un tânăr antreprenor din oraș, a fost ales președinte, iar pozițiile de vicepreședinți au fost câștigate de Chirea Mircea Călin și Ștef Ioan.

ELIT

”M-am înscris în USR pentru că sunt dezamagit și revoltat de incompetența actualei clase politice, iresponsabilă și dezinteresată față de nevoile cetățenilor care i-au votat. USR m-a convins că este singurul partid care luptă pentru cetățeni. Vrem să fim vocea schimbarii pentru întreaga clasă politică”, a declarat Florin Moldovan.

Noua filială este formată din oameni neimplicaţi politic până acum, însă care au decis să îşi asume un rol pe scena politică pentru a contribui la schimbarea actualei clase politice.

Mihail David - 2020

Filiala USR Alba se află în plin proces de extindere. În prezent, în judeţ există cinci filiale funcţionale: Alba Iulia, Sebeş, Ocna Mureş, Blaj și Aiud. Totodată, grupul de extindere a început demersurile de înfiinţare de noi filiale la: Câmpeni, Zlatna, Cugir și Teiuș. Toţi cei care doresc să contribuie la reformarea clasei politice sunt aşteptaţi să se alăture echipei USR.

Biroul de presă al USR Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...