Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Urmărit naţional, un bărbat din Râmeţ s-a sinucis

Luni, 16 ianuarie 2012, orele 07.30, poliţia a fost sesizată de către un cetăţean de 39 de ani din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că în timp ce participa la o partidă de vânătoare pe raza comunei Rîmeţ, în pădure, a observat un cadavru.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din lucrătorii Compartimentului Urmăriţi, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud şi tehnicianul criminalist care au constatat că, în locul denumit popular Trânca, la liziera pădurii, se află cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, în stare avansată de putrefacţie spânzurat cu o frânghie de o ramură a unui copac. A fost stabilită identitatea persoanei decedate, A.L., de 60 de ani, din comuna Rîmeţ, judeţul Alba, care era dispărut de la domiciliu din data de 13.05.2011 şi care era urmărit la nivel naţional.

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 16 ianuarie 2012, orele 07.30, poliţia a fost sesizată de către un cetăţean de 39 de ani din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că în timp ce participa la o partidă de vânătoare pe raza comunei Rîmeţ, în pădure, a observat un cadavru.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă, formată din lucrătorii Compartimentului Urmăriţi, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud şi tehnicianul criminalist care au constatat că, în locul denumit popular Trânca, la liziera pădurii, se află cadavrul unei persoane de sex bărbătesc, în stare avansată de putrefacţie spânzurat cu o frânghie de o ramură a unui copac.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Aiud iar în urma efectuării necropsiei de către specialistul legist a rezultat că moartea bărbatului a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice prin spânzurare.

În urma activităţilor specifice efectuate de poliţişti a fost stabilită identitatea persoanei decedate, A.L., de 60 de ani, din comuna Rîmeţ, judeţul Alba, care era dispărut de la domiciliu din data de 13 mai 2011 şi care era urmărit la nivel naţional.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea