Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE/ VIDEO ȘOCANT! Femeie lovită de un autoturism, pe trecerea de pietoni de la IPEC, la ieșire din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie a ajuns la spital, marți dimineața, cu multiple fracturi, după ce a fost lovită puternic de un autoturism, pe trecerea de pietoni de la IPEC, la ieșire din Alba Iulia.

Accidentul a fost filmat cu o cameră de supraveghere instalată pe o clădire din zonă.

În imagini se observă cum femeia, care este din Zlatna, s-a asigurat înainte să pășească pe trecerea de pietoni. Pe prima bandă oprește o mașină care îi acordă prioritate, însă pe a doua bandă apare cu viteză un autoturism care o lovește în plin și o proiectează la câțiva metri distanță, pe carosabil.

YouTube video

Având în vedere creșterea numărului de accidente pe trecerea de pietoni, viceprimarul Paul Voicu a declarat pentru ziarulunirea.ro: ”Analizăm cu maximă urgență, împreună cu Poliția Municipiului, soluția amplasării de semafoare cu buton în consola deasupra părții carosabile. E clar ca nu s-a redus viteza, dar noi suntem datori să suplimentăm măsurile de siguranță”.

UPDATE: ”În această dimineață, în jurul orei 7.30, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Teiuș – Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 52 de ani, din Zlatna, care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, acroșând-o.

În urma impactului, victima a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital. Conducătorul auto a fost testat pentru alcoolemie, rezultatul fiind negativ. S-a deschis un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea